Vera Vinge Skrevet 30. juli 2009 #4 Skrevet 30. juli 2009 Det kommer vel an på brødet og knekkebrødet - hvor grove de er. Selv syns jeg det skal mye til for at jeg blir mett av knekkebrød, og syns jeg må spise uforholdsmessig mange knekkebrød hvis jeg skal unngå å bli dausulten etter kort tid. Men når jeg tenker etter, er jeg også vant til ganske tunge og grove brød som metter godt.
Gjest *Maja* Skrevet 30. juli 2009 #5 Skrevet 30. juli 2009 Tja, kommer vel an på hva knekkebrød og hva brød du spiser. Som gjær og bakepulver intolerant person, så spiser jeg kun Ryvita (rød) knekkebrød. Var litt slit i begynnelsen, da jeg ikke følte at jeg ble mett, men etter en stund så ble magen vant med det. Magen min jobber godt med disse herlige fiberrike knekkebrødene.
Sekretæren Skrevet 30. juli 2009 #6 Skrevet 30. juli 2009 Hva er sunnest av knekkebrød og brød?? Som de andre sier, det kommer an på brødet og knekkebrødet. Dansk rugbrød er sunnere enn de lyse, hvite knekkebrødene, og det groveste ryvitaknekkebrødet er sunnere enn loff.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå