Gjest Jamila Skrevet 4. august 2003 #1 Del Skrevet 4. august 2003 Fredagens middag, kan anbefales! Lammeskiver med bakt rødløk, nypoteter med sitron og persille, grillet paprika og tzatziki. Start med: 1 rødløk pr pers. Skrell løken, skjær av bunnen og skjær et kryss i løken. Krysset fyller du med en ts timian, 1 ts grovt salt og 1 ts smør. Bakes i ovnen på 200 grader i en drøy halvtime. (eller legg de i folie og ha de på grillen i en halvtime) Når du har satt løken i ovnen skrubber og koker du nypoteter til de er møre. Når de er ferdige slår du av vannet, og vender disse i noen ss god olivenolje, sitronsaft og masse fersk hakket persille. lammestek i skiver, 1 stk pr pers marineres i en blanding av 50/50 sherry og olje tilsatt provencekrydder, et knust hvitløksfedd og salt/pepper. Stek skivene i en grillpanne (eller på grillen!) 3-4 minutter på hver side. Rens en rød paprika som du griller til skinnet blir svart. Fjern skinnet. Dette anretter du på en tallerken, og legger på en spiseskje tzatziki på hver tallerken. Deilig sammen med et glass Cotes du Rhone! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest celine Skrevet 4. august 2003 #2 Del Skrevet 4. august 2003 Ojsann! :D Hørtes nydelig ut! Hmmm... må ta opp lam av fryseren idag, slik at det kan tine sakte og forsiktig frem til middag imorgen.. Takk for godt tips! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå