Gjest Gjest_sulten_* Skrevet 23. juli 2009 #1 Skrevet 23. juli 2009 har veldig lyst på det nemlig. vi lagde det ofte når jeg var liten jente hjemme av restene av fenalåret etter jul. men hvor får man tak i fårekjøtt om sommeren? om vinteren er det ikke noe problem for da har jo alle butikker pinnekjøtt og fenalår. og har noen en god oppskrift på brennsnut/betasuppe. potet, kjøtt, pølser, gulrot, gule erter, byggryn.... hva mer? og hvordan lager man kraften?
Gjest Gjest Skrevet 25. juli 2009 #2 Skrevet 25. juli 2009 har veldig lyst på det nemlig. vi lagde det ofte når jeg var liten jente hjemme av restene av fenalåret etter jul. men hvor får man tak i fårekjøtt om sommeren? om vinteren er det ikke noe problem for da har jo alle butikker pinnekjøtt og fenalår. og har noen en god oppskrift på brennsnut/betasuppe. potet, kjøtt, pølser, gulrot, gule erter, byggryn.... hva mer? og hvordan lager man kraften? Man behøver jo ikke pinnekjøtt til det. du får eks salt fårekjøtt i alle kjøttbutikker,eller ferskvareavd på andre butiker. eg lager ofte betasuppe,men bruker ikke bygggryn. kraften lager du ved å koke kjøttet. Husk å sile av.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå