Gå til innhold

brennsnut/betasuppe med fårekjøtt


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_sulten_*
Skrevet

har veldig lyst på det nemlig. vi lagde det ofte når jeg var liten jente hjemme av restene av fenalåret etter jul. men hvor får man tak i fårekjøtt om sommeren? om vinteren er det ikke noe problem for da har jo alle butikker pinnekjøtt og fenalår.

og har noen en god oppskrift på brennsnut/betasuppe. potet, kjøtt, pølser, gulrot, gule erter, byggryn.... hva mer? og hvordan lager man kraften?

Gjest Gjest
Skrevet
har veldig lyst på det nemlig. vi lagde det ofte når jeg var liten jente hjemme av restene av fenalåret etter jul. men hvor får man tak i fårekjøtt om sommeren? om vinteren er det ikke noe problem for da har jo alle butikker pinnekjøtt og fenalår.

og har noen en god oppskrift på brennsnut/betasuppe. potet, kjøtt, pølser, gulrot, gule erter, byggryn.... hva mer? og hvordan lager man kraften?

Man behøver jo ikke pinnekjøtt til det. du får eks salt fårekjøtt i alle kjøttbutikker,eller ferskvareavd på andre butiker.

eg lager ofte betasuppe,men bruker ikke bygggryn.

kraften lager du ved å koke kjøttet. Husk å sile av.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...