Gjest Bas Skrevet 15. juli 2009 #1 Skrevet 15. juli 2009 Hei, jeg så denne i butikken i dag og måtte sjekke hva det var. Fant ut dette via nettet: http://snl.no/romanesco Det jeg er lurer på er hvorfor eller hva er meningen med å krysse to grønnsaker? Og er dette så bra å spise da??
Gjest Frosk Skrevet 16. juli 2009 #2 Skrevet 16. juli 2009 Meningen er vel å få fram en ny grønnsak som har andre egenskaper enn de man tok utgangspunkt i Romanesco smaker godt, og så ser den jo unektelig ganske kul ut! Om det er bra å spise? Selvfølgelig! Det er jo en grønnsak - grønnsaker er sunt Krysninger av frukt, bær og grønt er jo helt vanlig - selektiv dyrkning. Man kan bare lage krysninger av planter som er nært beslektet. (Genmodifisering er noe helt annet - da tar man en gruppe gener for eksempel fra en fisk og putter inn i en maisplante - dét er det mange som er skeptiske til.)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå