Gjest ferde Skrevet 14. juli 2009 #1 Skrevet 14. juli 2009 mange tapastråder her, men jeg lurer likevel på tips til tapasretter/fingermat som kan serveres kaldt? må frakte det til et annet lokale, så det bør tåle litt romtemperering i opptil en time før det nås munnen til gjestene:=) vil helst lage det dagen før/tidlig samme dag. selv tenker jeg på: pai, kyllingvinger, omelettvarianter, poteter m dip....... lefse med røkelaks&snøfrisk....? mer?
Møffi Skrevet 14. juli 2009 #2 Skrevet 14. juli 2009 Serranoskinke, diverse oliven, marinert hvitløk, marinert champinjong, aioli går vel, chorizopølse, godt brød...?
Tink Skrevet 14. juli 2009 #3 Skrevet 14. juli 2009 Rød og grønn pesto. Men du kan jo transportere maten i en kjøleboks?
Gjest Gjest Skrevet 14. juli 2009 #4 Skrevet 14. juli 2009 artisjokk div. frukt og grønnsaker tacochips med tacokjøttdeig og litt ost på. Ha rømme, salsa og guacamole til tomatsalat marinert champingjong chilimarinert scampi manchego soltørkedetomater i og uten olje/marinade Fyllt champingjong (bacon, løk, paprika, krydder osv. toppes med ost førd et går i stekovnen) fylte chilli (kremosteaktig fyll-kjøpes ferdig i butiken) kombinasjon av diverse oster, pølser og grønnsaker på en tannpirker
super-ida Skrevet 14. juli 2009 #5 Skrevet 14. juli 2009 asparges med spekeskinke og parmesanost tortillalefse med philadelphia, røket laks og ruccolasalat ostefat spekeskinke marinert feta/oliven osv foaccia gaspacho (eller hvordan det skrives)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå