Mrs. B Skrevet 31. juli 2003 #1 Del Skrevet 31. juli 2003 Har kjøpt frosne rå kyllinglår og har tenkt å lage kyllingsalat til middag. Men da må jo kyllingen stekes i ovnen først. Har tatt ut 3 stk kyllinglår fra fryseren og lagt de i en form i ovnen med litt olje rundt og grillkrydder på. På 200C midt i ovnen... Er det riktig fremgangsmåte og temperatur? Hvor lenge bør de stå? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ikke innlogget Lula Skrevet 31. juli 2003 #2 Del Skrevet 31. juli 2003 TINE først. STEKE etterpå. Hvis ikke blir det tørt :-( Men når du først har satt dem inn, så vil jeg anbefale deg å stikke en kniv inn til benet på den tykkeste delen. Kommer det farget kjøttsaft ut er de ikke ferdige. Er kjøttsaften klar er de ferdige. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 31. juli 2003 #3 Del Skrevet 31. juli 2003 Kvarter-fjortendager. Sorry, er bare preget av dårlig humor fra en annen tråd. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. B Skrevet 31. juli 2003 Forfatter #4 Del Skrevet 31. juli 2003 Takk takk. Lot de stå i ovnen i ca. 40 minutter og nå ser de veldig fine ut. Men skulle kanskje tinet de først (de ser ikke tørre ut men likevel)... Da kan jeg lage kylligsalat ja. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå