Gjest Anonymous Skrevet 30. juli 2003 #1 Skrevet 30. juli 2003 Trenger desperat litt hjelp her nå. Jeg er helt elendig til å lage mat, og etterpå skal jeg lage fisk. Skal bare legge de i en sånn form i ovnen,men jeg husker ikke om jeg trenger å ha på mel og sånn som når man steker i panne. ..dette er skikkelig flaut men... Altså, jeg skal steke ørret, sånne små, fjellørret tror jeg det heter. Trenger hjelp nåååååå
Gjest Hilde Skrevet 30. juli 2003 #2 Skrevet 30. juli 2003 Når jeg har ørret eller laks i ovnen, så pakker jeg dem inn i aluminiumsfolie - da blir de kokte - ikke stekte. Kan ikke helt se for meg hvordan du skal steke fiskene i ovnen uten at de blir tørre.
Gjest Anonymous Skrevet 30. juli 2003 #3 Skrevet 30. juli 2003 de blir ikke så veldig tørre, jeg har gjort det flere ganger før, men nå står det altså helt BOM stille for meg,.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå