Jusy me Skrevet 29. juli 2003 #1 Del Skrevet 29. juli 2003 Er det noen som har en god oppskrift på fylte horn? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 29. juli 2003 #2 Del Skrevet 29. juli 2003 Nei Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 29. juli 2003 #3 Del Skrevet 29. juli 2003 Nei Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jusy me Skrevet 29. juli 2003 Forfatter #4 Del Skrevet 29. juli 2003 Jeg spurte altså om de som HAR en oppskrift. Ikke de som IKKE har.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 29. juli 2003 #5 Del Skrevet 29. juli 2003 Versøgod - fylte horn Ingredienser 3 1/2 dl lunken melk 50 g gjær 100 g margarin 1 ts salt ca. 3/4 l hvetemel ca. 1/4 l sammalt hvete Fyll ca 100g kokt skinke eller ca 150 g kokte wienerpølser 1 middagspølse ca 75g gauda- eller Jarlsbergsost 1/2 eple Fremgangsmåte Begynn med å lage deigen: Bland alt det tørre sammen. Rør ut gjæren i litt av melken. Smelt smøret. Ha smør, utrørt gjær og resten av melken i det tørre og bland godt. Sett deigen til heving på et lunt sted til den er dobbelt så stor. Mens deigen hever lager du fyllet: Skjær skinke eller pølse i fingertykke staver og osten i strimler. Eplene venter du med til deigen er ferdig, ellers blir de brune. Smør ovnsplaten, eller bruk bakepapir. Ta den ferdighevede deigen ut på et melet bord, kna den godt og del den i to. Kjevl hver deig-bit ut til en rund bit som du deler i 8 trekanter. Legg alt fyllet på den bredeste delen av trekanten og rull sammen mens du trekker i spissene. La det heve igjen, i ca. 30 min. Sett ovnen på 225 grader. Pensle hornene med egg og stek dem på nederste rille i ovnen i ca 13-15 min. Hornene kan dypfryses. Ta dem da direkte fra fryseren og inn i ovnen på 225 grader og la dem stå der i ca. 7 min. før servering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jusy me Skrevet 29. juli 2003 Forfatter #6 Del Skrevet 29. juli 2003 Tusen takk Care. Da blir det fylte horn i morn! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 29. juli 2003 #7 Del Skrevet 29. juli 2003 Mmmm, det er jo bare dritgodt...heldig de som får smake......ikke jeg vaffal :cry: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jusy me Skrevet 29. juli 2003 Forfatter #8 Del Skrevet 29. juli 2003 Skal spare noen til deg... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 29. juli 2003 #9 Del Skrevet 29. juli 2003 Takk :oops: du skjønte hintet :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jusy me Skrevet 29. juli 2003 Forfatter #10 Del Skrevet 29. juli 2003 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Suzy Skrevet 30. juli 2003 #11 Del Skrevet 30. juli 2003 Hei Jusy! Det er kjempegodt å fylle dem med stekt bacon (terninger) og fetaost! Prøv det neste gang :D Suz Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå