Gjest Gjest Skrevet 21. juni 2009 #1 Skrevet 21. juni 2009 Hei:) Vi bruker kyllingfilet , bacon surret rundt og med et par osteskiver på. 30min på 240 grader,pommes frites og salat. Himmelsk:) Kan bruke vanlig poteter til også. Egentlig bare fantasien som stopper tilbehøret, Det her hørtes veldig godt ut! Men steker man kyllingfileten+baconet i stekepanne noe før man steker det i ovnen? Eller skal dette settes inn i ovnen alt rått? Noen som vet det her? Setter pris på rask hjelp
Gjest Blondie65 Skrevet 21. juni 2009 #2 Skrevet 21. juni 2009 Elendige heldiggris (hvorfor kom ikke jeg på dette da når jeg var i butikken ... hm ...). Jeg surrer baconet rundt kyllingen og steker det i steikepanen først ja. Som sagt elendige heldiggris ... Jeg vet jo ikke hva slags oppskrift du har da, men jeg pleier å fylle med ost - egentlig den osten som jeg tilfeldigvis har for hånden: smøreost med urter fra Tine, Blue Castello etc. Gled deg. PS: Dette fungerer veldig godt med svinefileter også. Nam nam.
Gjest ts Skrevet 21. juni 2009 #3 Skrevet 21. juni 2009 Takk for svar, blondie65. Åh, nam, med ost inni hørtes jo bare utrolig godt ut. Men jeg har jo selvfølgelig ikke smøreost. Kan man bruke vanlig gulost også her? Legge oppå på slutten av steketiden kanskje? Hm... har aldri smakt det her før jeg, så det skal bli godt!!
Gjest Gjest Skrevet 21. juni 2009 #4 Skrevet 21. juni 2009 Vi bruker å grille kylling med bacon rundt. Har hvitløkssmør inni sammen med litt revet sitronskall. Det vi gjør da er å grille kyllingen under lokk først i 10-15 minutter og så tar vi av lokket og griller noen strakser så bacon blir stekt Det smaker himmelsk og anbefales på det varmeste. Motsatt er det hvis man griller flintstek. Da skal den grilles på begge sider først i to-tre minutter og så under lokk i ti minutter. På denne måten får man verdens saftigste kjøtt, mmmmm
Gjest Blondie65 Skrevet 21. juni 2009 #5 Skrevet 21. juni 2009 Takk for svar, blondie65. Åh, nam, med ost inni hørtes jo bare utrolig godt ut. Men jeg har jo selvfølgelig ikke smøreost. Kan man bruke vanlig gulost også her? Legge oppå på slutten av steketiden kanskje? Hm... har aldri smakt det her før jeg, så det skal bli godt!! Bruk den osten du vil - men jeg har den altså inni.
Gjest fjerne Skrevet 22. juni 2009 #6 Skrevet 22. juni 2009 du kan i prinsippet sette det inn rått, men da får du ikke den sprøe stekeskorpen på hverken kylling eller bacon - som jo er hele poenget:=) legg hva du vill inni av urter/oster, og surr husholdningstråd rundt hele greien. stek i pannen så den blir lett brunet. og så ca 20 min på 225 grader.
Violetsky Skrevet 22. juni 2009 #7 Skrevet 22. juni 2009 Jeg pleier å ha smøreost inni! Namnam! Skjerer små lommer i filleten som jeg stapper osten inni. Jeg legger det i en smurt form og setter det inn i ovnen, rått. Anbefaler alle å prøve å surre spekeskinke rundt (jeg har alltid brukt "strandaskinke") Det er også helt fantastisk godt!
twinklestar Skrevet 23. juni 2009 #8 Skrevet 23. juni 2009 Jeg steker ogsaa forst litt i panna. Anbefalt fyll: fetaost og soltorka tomater mmm... evt. pesto i tillegg
Gjest Grimkjell Skrevet 1. mars 2010 #9 Skrevet 1. mars 2010 Som så mange sier funker det meste. I lomma i dag la jeg pepperost som var most sammen med litt fetaost, olje fra fetaosten og bittelitt finhakket hvitløk. Surret med bacon, og la i ovnen i 25 minutter oppå en seng av finkuttet løk og gulerot. Sprinkle gjerne litt olje eller smør over før du steker de, da trengs ikke saus i det hele tatt... Dang, nå ble jeg sulten igjen...
Gjest AnonymBruker Skrevet 3. mai 2010 #10 Skrevet 3. mai 2010 Jeg pleier å skjære ei lomme i kyllingen og dytte inn en blanding av mozzarella, parmesan og basilikum. Det blir yammi med bacon rundt. Serveres på lett stekte brødskiver med pesto, samt salat og fetaost. nam!
Gjest Marlo Skrevet 4. mai 2010 #11 Skrevet 4. mai 2010 Brie ost er bare digg å ha inni kyllingfileter
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå