Gå til innhold

SALAT


Jinx

Anbefalte innlegg

Trenger litt inspirasjon...

Hva bruker dere ha i salaten ?

(utenom frukt og grønt)

Skinke

Kylling

Noe annet ??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Min fantasi stopper dessverre ved skinke og kylling.

Skinke og ost sammen. Til kylling har jeg fetaost. Hender jeg steker kyllingfiléter med litt chili og har i salat. Et litt hottere alternativ..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei på dere

Jeg har konsekvent begynt å bytte ut salatblader med brokkoli, og det smaker mye bedre. I ferien min smakte jeg mitt hittil beste salat, men den er nok for søt til at jeg ville anbefale den, men det var bl.a kirsebær i den - og det var godt. Jeg synes forøvrig at det er godt med cottegs chees i salaten, så hvis du ikke har prøvd det, så er det forsøket verdt :blunke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm....skal vi se:

-Avocado

-Løk

-Vårløk

-Kikerter

-Linser

-Tomater

-Artiskokkhjerter

-Oliven

-Røkt fisk (feks. kolje, blåkveite eller laks)

-Reker

-Nudler

-Pasta

-Grillet aubergine

-Ost (feks høvlet Parmesan eller blåmuggost)

-Cottage Cheese

-Cous cous

-Bulgur

-Asparges (frisk selvsagt)

-Brødkrutonger

-Ristet bacon

-Nøtter

-Spekepølse

-Stekt salami (sprøtt og godt)

-Hummer

-Sjøkreps

-Kyllingbryst

-Brokkoli

-Fetaost

-Friske urter

-Egg

-Tørket frukt

-Grønne bønner

-Sukkererter

-Pinjekjerner

-Svinefilet

-Parmaskinke

-Bakt paprika

-Fenikkel

-Reddiker

Her ble det vel litt av både grønt og annet, men dette er altså noen av de tingene som ofte havner i en salat hos oss (men ikke alt samtidig da ;-)).

Vi spiser MYE salat, med forskjellige ingredienser som gir ulik konsitens, metningsgrad og karakter. Alt etter hva vi har lyst på der og da.

Bare fantasien setter grenser min kjære Jinx.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jamila

Fikk servert en kjempedigg salat i går, den hadde omtrent dette i seg:

ekblad salat

lollo rosso

pastarør

grillet kyllingfillet i småbiter

bønnespirer

tomater i båter

oliven uten sten (bare noen få)

tyrkisk yoghurt (eller bruk vanlig yoghurt som du henger først) tilsmakt med hvitløk

salsasaus

Mmmm!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...