Gå til innhold

Makrell i rømmesaus


Anbefalte innlegg

Gjest Bjørk
Skrevet

Hei er det noen som har en oppskrift til meg ???? Tømmer man bare rømmen over fisken ? har hørt at man også bruker kulturmelk .....

Videoannonse
Annonse
Gjest Brunhilde
Skrevet

Nå er jeg ikke veldig glad i makrell, men husker jo hvordan min mor gjør det: Hun steker makrellen så skinnet blir sprøtt i godt med melange. Så tar hun fisken OPP av panna og koker panna ut med rømme/kulturmelk. Tror hun helst bruker "helfet" kulturmelk. Derimot serverer hun ofte salat med rømme ved siden av. Rett og slett salatblader som er vasket og blandet med rømme og sukker (!). Smaker veldig godt....

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...