Gjest Bjørk Skrevet 28. juli 2003 #1 Skrevet 28. juli 2003 Hei er det noen som har en oppskrift til meg ???? Tømmer man bare rømmen over fisken ? har hørt at man også bruker kulturmelk .....
Gjest Brunhilde Skrevet 28. juli 2003 #2 Skrevet 28. juli 2003 Nå er jeg ikke veldig glad i makrell, men husker jo hvordan min mor gjør det: Hun steker makrellen så skinnet blir sprøtt i godt med melange. Så tar hun fisken OPP av panna og koker panna ut med rømme/kulturmelk. Tror hun helst bruker "helfet" kulturmelk. Derimot serverer hun ofte salat med rømme ved siden av. Rett og slett salatblader som er vasket og blandet med rømme og sukker (!). Smaker veldig godt....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå