ringblomst Skrevet 26. juli 2003 #1 Skrevet 26. juli 2003 Hadde noen kyllingfileter som jeg måtte bruke opp, kom derfor opp med denne oppskriften som ble overraskende god: 4 kyllingfileter i ca 1 cm-tykke skiver Sausblanding: sitronsaft fra en sitron 1 beger creme fraiche litt vann 1 liten opphakket løk 2 opphakkede hvitløksbåter estragon, salt og pepper Lot sausblandingen koke opp, før jeg skrudde ned varmen og hadde i skivene med kyllingfilet. Lot alt småputre i ca 5 minutter. Selve kyllingretten tok et kvarter . Jeg hadde ris og salat til.
punkyB Skrevet 26. juli 2003 #2 Skrevet 26. juli 2003 Hørtes godt ut det - har du noe igjen???? :sulten:
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå