Thomasine Skrevet 5. juni 2009 #1 Skrevet 5. juni 2009 Hei. Trenger tips til pizza med brie. Har ikke lyst på den "vanlige" vi pleier å ha og i dag har familien bedt om hjemmelaget pizza. Har lyst til å forsøke en annen variant. Har kjøpt pesto, brie og ruccula-salat. Noen som har tips til meg?
Gjest Marlo Skrevet 5. juni 2009 #2 Skrevet 5. juni 2009 Da tror jeg biter av kyllingfilet hadde passet veldig godt til. Har ikke testet dette da, men jeg tror jeg ville ha smurt litt pesto på pizzaen, hatt på kyllingbiter, rödlök, finhakket hvitlök og biter med brie fordelt over. Og hatt ruccola over, men da burde du kanskje vente til etter at pizzaen er stekt (eller går det ann å ha det på för den stekes)
Kamelia83 Skrevet 5. juni 2009 #3 Skrevet 5. juni 2009 Jeg smører creme fraiche og pesto på pizzabunnen. Har på rødløk, kyllingfilet, mais , tomatskiver og cashewnøtter. Jeg bruker bare vanlig gulost, men det er sikkert kjempegodt med brie
Thomasine Skrevet 5. juni 2009 Forfatter #4 Skrevet 5. juni 2009 Takk for raskt svar!!! Rucculaen må på etterpå ja. Frisk som sådan... Gubben mente spekesalami vill passe på- så da testes dette. Pesto, salamien, rødløk og ruccula etterpå. Gleder meg! Skal melde ifra her inne når den er fortært...
Gjest Marlo Skrevet 5. juni 2009 #5 Skrevet 5. juni 2009 Spekesalami er helt sikkert digg det også ja Gleder meg til höre hvordan det smakte - kanskje jeg hermer i morgen
Thomasine Skrevet 5. juni 2009 Forfatter #7 Skrevet 5. juni 2009 :mett: Pizzaen var god, men noe fet, ja... Masse olje fra pestoen og fra brie'en gjorde at det fløt i fett!! Men veldig godt, ja... Neste gang tror jeg kanskje jeg skal ta litt mindre pesto og kanskje noen skiver med tomat, ja... Anbefales, folkens!!
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå