Lilith Skrevet 5. juni 2009 #1 Skrevet 5. juni 2009 Jeg skal lage en sjokoladekakeborg til en bursdag, og i utgangspunktet er det jo ganske enkelt å bygge en slik ut av en langpannekake. Utfordringen kommer når glasuren skal på - kaken smuldrer jo nesten opp! Det ser ikke pent ut. Har dere kakebakere noen tips? Burde jeg kanskje legge et marsipanlokk over kaken for å få den til å se pen ut? Er marsipan og sjokolade egentlig godt sammen? Hjelp! Jeg vil så gjerne få dette til!
Mamma1 Skrevet 5. juni 2009 #2 Skrevet 5. juni 2009 Du kan bruke mmf- marsmellow fondant- det skal visst være mye enklere å forme enn marispan. google og du finner oppskrift.
Kima Skrevet 10. juni 2009 #4 Skrevet 10. juni 2009 Se www.spiseligekunstverk.no for kakedekoreringstips
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå