Gjest Anonymous Skrevet 26. juli 2003 #1 Skrevet 26. juli 2003 Har nettopp kjøpt meg en saftkoker (en slags tredelt gryte) og skal til å safte Går det av å bruke brunt sukker i saft, eller blir det en rar smak da? Grunnen til at jeg vil lage saft selv er at jeg vil unngå raffinert sukker og kunstig søtstoffer, og brunt sukker er jo godt, men vil det få saften til å bli "rar"?
Ling Skrevet 27. juli 2003 #2 Skrevet 27. juli 2003 Siden brunt sukker inneholder melasse (det som gir den brune fargen...) vil det naturlig nok smake litt anderledes av safta. Hva med å bruke fruktose? Som du kanskje vet er dette naturlig fruktsukker og du trenger bare 1/3 del av det som er for vanlig sukker. Sundt, naturlig og godt! Lykke til! Ann-Karin
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå