toyses Skrevet 4. juni 2009 #1 Skrevet 4. juni 2009 Noen som kan hjelpe meg? Setter stor pris på det.
Idnar Skrevet 5. juni 2009 #2 Skrevet 5. juni 2009 Noen som kan hjelpe meg? Setter stor pris på det. Det kommer jo litt an på hvilken type kake du skal lage..... Skal den stables, eller skal det brukes stativ? Hvis du skal lage stable kake bør den tyngste (ofte sjokokake) være nederst. Marsipankake egner seg ikke så veldig i bunnen.. Da lager du i så fall kakene og setter de oppå hverandre. Jeg har laget mange kaker det det bare har vært marsipankake med marsipankake oppå, men da har de som var oppå ikke vært så store. Kaken kan både pyntes før de settes oppå hverandre eller, som jeg ville gjort det, pyntet når de står oppå hverandre. Skal du lage kake med stativ kan du lage kaken og plassere den\de på plass på stativet. Pynte ville jeg gjort til slutt. Vil anbefale deg å se inne på festkaker.no . der tror jeg de har noen sånne "how to" greier med stablekaker, pluss at du får masse inspirasjon inne der
toyses Skrevet 6. juni 2009 Forfatter #3 Skrevet 6. juni 2009 Skal stables oppå hverandre ja. Men du mener vel ikke at den ene kaken skal være sjokolade(bunnen) og den andre marsipan? Det høres jo rart ut. Men er det noe med at kremen inni må være fromasjlignende for at kaken ikke skal sige sammen? Skal se på linken du ga meg. Takk
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå