Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Konditorfarge skal ikke sette smak. Gjelder det uansett hvor mye konditorfarge jeg bruker? Tenkte jeg skulle lage et kakelokk, men vil ha det rødt, ikke rosa, og må derfor bruke en del konditorfarge. Det skal ikke sette smak uansett, eller?

Skrevet

Nei, det skal ikke sette smak, men jeg vil anbefale deg å kjøpe proffe farger, fremfor de du får i matbutikken. Enorm stor forskjell! De har wilton sine konditorfarger på jernia :) Tror du må bruke så mye konditorfarge at det endrer konsistensen på marsipanen. Wiltons farger er tykkere, og du trenger lite. :)

Skrevet

Jeg vil anbefale deg å gå inn på festkaker der kan du spørre om alt du lurer på, til folk som driver med det som hobby. Det kan være vanskelig å få en dyp rød farge....

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...