FireFairy Skrevet 4. juni 2009 #1 Skrevet 4. juni 2009 Konditorfarge skal ikke sette smak. Gjelder det uansett hvor mye konditorfarge jeg bruker? Tenkte jeg skulle lage et kakelokk, men vil ha det rødt, ikke rosa, og må derfor bruke en del konditorfarge. Det skal ikke sette smak uansett, eller?
Pupsilure Skrevet 4. juni 2009 #2 Skrevet 4. juni 2009 Nei, det skal ikke sette smak, men jeg vil anbefale deg å kjøpe proffe farger, fremfor de du får i matbutikken. Enorm stor forskjell! De har wilton sine konditorfarger på jernia Tror du må bruke så mye konditorfarge at det endrer konsistensen på marsipanen. Wiltons farger er tykkere, og du trenger lite.
Pupsilure Skrevet 4. juni 2009 #3 Skrevet 4. juni 2009 Jeg vil anbefale deg å gå inn på festkaker der kan du spørre om alt du lurer på, til folk som driver med det som hobby. Det kan være vanskelig å få en dyp rød farge....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå