Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Ja, et litt rart spørsmål. Men jeg og kjæresten min hadde en diskusjon om hva som er naturlig å ha på ristet brød. Han bruker hvitost, jeg bruker brunost. Jeg synes det er unaturlig med hvitost og omvendt. Så, hva bruker dere? Er det eventuelt noe annet pålegg dere bruker?

Skrevet

Helt klart brunost :)

Skrevet

Definitivt hvitost! Eller bringebærsyltetøy. :sikle:

Skrevet
Ja, et litt rart spørsmål. Men jeg og kjæresten min hadde en diskusjon om hva som er naturlig å ha på ristet brød. Han bruker hvitost, jeg bruker brunost. Jeg synes det er unaturlig med hvitost og omvendt. Så, hva bruker dere? Er det eventuelt noe annet pålegg dere bruker?

Jeg forstår at du er vant med brunost, men i og med at gulost i sånn 80 % av tilfeller brukes til å smeltes (pizza, pasta, toast) så kan du vel ikke seriøst påstå at det er unaturlig å ha det på et varmt stykke brød?

Jeg spiser ingen av delene, men synes det gir totalt mening med gulost. :)

Skrevet

Alt jeg har på ferskt brød... Bortsett fra sjokoladepålegg, det blir ekkelt på rista brød. Men alt annet funker ;)

Gjest antigartner
Skrevet

Et lag margarin og ingenting annet er min favoritt.

Det er litt merkelig, egentlig, for jeg spiser aldri margarin eller smør på brødet ellers, og synes heller ikke noe om smeltet smør til fisk, smørøye i grøten eller noe annet der smeltet smør inngår.

Skrevet

Smør og brunost, aprikossyltetøy, rabarbrasyltetøy eller honning.

Skrevet
Jeg forstår at du er vant med brunost, men i og med at gulost i sånn 80 % av tilfeller brukes til å smeltes (pizza, pasta, toast) så kan du vel ikke seriøst påstå at det er unaturlig å ha det på et varmt stykke brød?

Jeg spiser ingen av delene, men synes det gir totalt mening med gulost. :)

Men osten blir jo ikke smeltet, den blir bare svett. Dessuten er det jo rart med _bare_ smeltet ost på brød. Men det er jo min mening :)

Gjest Gjest
Skrevet
Alt jeg har på ferskt brød... Bortsett fra sjokoladepålegg, det blir ekkelt på rista brød. Men alt annet funker ;)

He he, jeg synes sjokoladepålegg er det beste å ha på rista brød. :)

Skrevet

Sjokoladepålegg er nok førstevalget. Før var det brunost med jordbærsyltetøy:)

Skrevet

Litt smør og honning, litt smør og hvitost, eller brunost med jordbærsyltetøy er det som går igjen hos meg. :)

Skrevet

Brunost med kringebær syltetøy, eller ovnsbakt leverpostei (da med kald kakao til) mmmmmmm :skratte:

Er også godt med tomat skiver og salt&pepper på

Skrevet

Uforsvarlig mye smør.. hva som helst funker oppå der igjen :-) nydelig med ridderost og salami, eller brunost og appelsinmarmelade..

Skrevet
Brunost med kringebær syltetøy

Bringebær ikke kringebær :gjeiper:

Skrevet
Bringebær ikke kringebær :gjeiper:

Hahaha, jeg trodde det vr et nytt syltetøy jeg ikke hadde greie på. Tenkte "åh kringebær syltetøy må jeg prøve" :ler: Jeg liker nesten alt som har med syltetøy å gjøre :sjenert:

Gjest Invicta
Skrevet

Jordbærsyltetøy!

Tror jammen jeg skal riste noen skiver i dag ;)

Skrevet

Nå er det ikke så ofte jeg lager toast, men når jeg gjør det har jeg helst på hvitost eller syltetøy, helst en litt bitter appelsinmarmelade.

Skrevet

Alt jeg har paa uristet broed. Spiser nesten bare ristet broed jeg (bortsett fra naar det er helt ferskt og varmt).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...