junipia Skrevet 18. mai 2009 #1 Skrevet 18. mai 2009 noen som har noe innspill på hva som lønner seg her? jeg har fått kuver pris på 370,- p pers i et cateringfirma. 3 retters. men så sitter jeg her å funderer litt på om det kan bli billigere å leie inn en kokk å kjøpe maten i butikk ol.. noen som har skjekket dette? vi blir 60 stk til middag..
Gjest Gjest Skrevet 18. mai 2009 #2 Skrevet 18. mai 2009 Hei vi har sondert cateringstilbudene og sendt mail hit og dit...det er store forsjeller i pris.. Men vi også var på tanken med å ha kokk og ordne maten selv ,men det er jo litt styr med det hvis det skal forbredes litt på forhånd,og en god del arbeid med det...vi fikk tilbud om mat til 365 pr kuvert. og hvis vi skulle ha laget dette selv så har det kommet seg på 10 000,så i kuværen er det inkludert kokk som skal være der når det ikke er behov for han mere,vi betaler halv pris for barn. vi skal og så låne servitøerer fra dette firmaet, det heller kom seg ikke på så verst pris i forhold til andre i gjen ,så hel pakka vår kom seg på ca 24 000,mat ,kokk servitører til kl 02 på natta...så vi gikk for at andre skulle ta seg av denne biten ,vi har jo nok å tenke på denne dagen like vel.. Lykke til med planleggingen...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå