Gjest Gjest_Katta85_* Skrevet 14. mai 2009 #1 Skrevet 14. mai 2009 Bruker å lage en slags kylling/karri salat, men har kjøpt myye kylling, det blir myyye sakat.. Kan denne fryses ned med tanke på hvor mye majones som er i den ?
Gjest Gjest_Katta85_* Skrevet 14. mai 2009 #2 Skrevet 14. mai 2009 Bruker å lage en slags kylling/karri salat, men har kjøpt myye kylling, det blir myyye sakat.. Kan denne fryses ned med tanke på hvor mye majones som er i den ? Jeg er litt dårlig til å forklare meg.. Det er ikke salat i den altså.. Kaller det bare det.. Blir som slags fajitasen man kjøper på bigbite.. Bløt.. f
Elbereth Skrevet 16. mai 2009 #3 Skrevet 16. mai 2009 Majones skiller seg når den blir frosset, så det tror jeg du skal unngå...
Gjest aa Skrevet 19. mai 2009 #4 Skrevet 19. mai 2009 Et tips kan være å fryse ned altd et andre, utenom majoesen, og så bare blande i majones etter behov når du trenger det. Det gjør jeg stadig vekk, og deter lett som en plett - og så greit å "alltid" ha hjemmelagd salat når man får gjester!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå