mari Skrevet 7. mai 2009 #1 Skrevet 7. mai 2009 Min venninne skal gifte seg om 2 uker og har tenkt å ha fruktfat til gjestene når de kommer, bare som man kan gå å spise på mens de er til fotografen. Spørsmålet er, hvor mye trenger hun? Tenkte å ha annanas, bananer, jordbær, druer osv. Det er 62 gjester som kommer. Blir kjempe glad om noen kan hjelpe meg å hjelpe henne:)
Neytiri Skrevet 7. mai 2009 #2 Skrevet 7. mai 2009 Vi skal ha 60 stykker og hotellet anbefalte 2 fat med frukt. Ingen vil spise masse, men er greit å ha noe
Gjest Apple- i.i Skrevet 7. mai 2009 #3 Skrevet 7. mai 2009 Vi har 60 gjester, inklusive seks barn. Lurer på å beregne ca to frukter per person, høres det mye ut? Tenker at man spiser en del når man går der og gnafser på ferdigoppskjært frukt i et par timer... Vi skal ha epler, mango, druer, meloner og kanskje mer?
Rampolina Skrevet 7. mai 2009 #4 Skrevet 7. mai 2009 Oppskjærte epler er fine i tre minutter så blir de bare stygge og brune. Styr unna epler. Røde og grønne druer, ananas, melon, plommer, jordbær, stjernefrukt.. *vrir hjernern* Dette gir egentlig et fint fruktfat altså. Har bilde av det fra et bryllup, men er folk med på bilde så vil ikke legge det ut..
Gjest Gjest Skrevet 8. mai 2009 #5 Skrevet 8. mai 2009 Legger til kiwi... Pensling med sitronsaft gjør at frukten ikke blir så fort brun
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå