Pronovias Skrevet 6. mai 2009 #1 Skrevet 6. mai 2009 Hva syns dere om kuvertpris 450,- på denne menyen (kun hovedingredienser) Forrett - røkelaks Hovedrett - helstekt filet av hjort Dessert - sjokolademousse med bær og frukter Jeg er veldig fornøyd med det vi har kommet frem til, men har ikke sjekket priser andre steder enn dette firmaet, kanskje noen av dere har en ide? Kanskje kan dere sammenligne med deres egen meny? :-)
*christine* Skrevet 6. mai 2009 #2 Skrevet 6. mai 2009 Hva syns dere om kuvertpris 450,- på denne menyen (kun hovedingredienser) Forrett - røkelaks Hovedrett - helstekt filet av hjort Dessert - sjokolademousse med bær og frukter Jeg er veldig fornøyd med det vi har kommet frem til, men har ikke sjekket priser andre steder enn dette firmaet, kanskje noen av dere har en ide? Kanskje kan dere sammenligne med deres egen meny? :-) Synes vel kanskje det var en litt stiv pris... Vi skal ha forrett: grillet laks med asparges m smørsaus, hovedrett: kalvesmørbrad med sesongens grønnsaker, stekt østersopp, kremet posrtvinssaus og urtestekte amaldine poteter. Dessert: mango-champagnesuppe med sesongens bær. Er amngosorbe blandet med champagne... Vi betaler 300 per pers... og da er kokken inkludert.
Honesty Skrevet 6. mai 2009 #3 Skrevet 6. mai 2009 Jeg synes prisen var helt grei; hjortefilet er tross alt ikke den billigste råvaren.
Jade Skrevet 6. mai 2009 #4 Skrevet 6. mai 2009 Er det kun for maten? Eller er det inkludert andre ting som serveringspersonale, dekketøy, lokale, drikke, o.l.?
Gjest Puffen Skrevet 7. mai 2009 #5 Skrevet 7. mai 2009 Vi betaler kr 485 for kanapeer og 4 retters meny :-) Serveringshjelp kommer i tillegg til prisen, men kokk er inkludert.
Bare innom Skrevet 7. mai 2009 #6 Skrevet 7. mai 2009 Vi betaler 395,- per pers og synes det er dyrt nok... Da må vi ha servicepersonell utenom.. Og da får vi servert kamskjell, and og en nydelig dessert :gjeiper: Men uansett hva man betaler så er vel det viktigste at man er fornøyd med den maten man får...
April07/Des09 Skrevet 7. mai 2009 #7 Skrevet 7. mai 2009 PARMASKINKE PÅ EN FRISK URTESALAT MED PESTO OG FRUKTSALSA LUN SCAMPI I KREMET SUPPE MED CHILLI OG JULIENNEGRØNNSAKER. FOCCACIABRØD OG AIOLI REINSDYRFILET MED PORTVINSAUS, RISTET SOPP, ROSENKÅL, RØDLØKSKOMPOTT. KJØTTET STEKES MEDIUM FLØTEGRATINERTE POTETER OG OVNSBAKTE ROSVALDPOTETER EKSTRA SAUS I SKÅLER HOTELETS CREME BRULEE MED FRISKE BÆR OG BRINGEBÆRSAUS Dette får vi servert og da betaler vi 598kr per kuvert.. Inkludere : Brudesuiten, All dekor og pynting lokalet(trenger ikke tenke på noen ting), Fruktbord med ankomst, Serveringshjelp hele kvelden, Prøvesmaking av meny, Rydding av lokalet, Lån av evn CDspiller, prosjektor o.lign.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå