Gjest Gjest Skrevet 26. april 2009 #1 Skrevet 26. april 2009 Vi skal ha grillbuffet i bryllupet vårt i juni, men jeg er usikker på hvordan vi skal gjøre det med hensyn til desserten. Skal vi sette fram forskellige typer desserter som gjestene kan velge mellom etter at grillmaten er ryddet bort, eller skal vi sette det sammen med grillmaten? Eller er det best at vi lager porsjoner til hver enkel gjest som blir servert ved bordet av servitørene?
Kirby Skrevet 26. april 2009 #2 Skrevet 26. april 2009 Vi skal ha det samme, og jeg tenker etter grillmaten, på et bord hvor gjestene forsyner seg selv
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå