Paibunn Skrevet 26. april 2009 #1 Skrevet 26. april 2009 Jeg spiste gulrotstuing en gang, og syns det var veldig godt! Men husker ikke hva jeg spiste det til... Hva bruker dere å spise gulrotstuing til?
Pingting Skrevet 26. april 2009 #3 Skrevet 26. april 2009 Jeg spiser det til lungemos. Oi! Jeg spiser det til fisk
Gjest Gjest Skrevet 26. april 2009 #4 Skrevet 26. april 2009 Vi spiser gulrotstuing til f.eks. røkt torsk. Men jeg vil gjette på at det funker fint til kjøttretter også.
Gjest Gulrot Skrevet 26. april 2009 #5 Skrevet 26. april 2009 Å, gulrotstuing er godt! Jeg synes det passer til mange retter: røkt, fisk fiskekaker, fiskepudding, fiskeboller, stekte pølser, koteletter.
angeleyes Skrevet 26. april 2009 #7 Skrevet 26. april 2009 Vi pleier å ha det til koteletter eller røkte pølser.
desperate Skrevet 26. april 2009 #8 Skrevet 26. april 2009 Hva er gulrotstuing? Hvordan lager man det, og av hva?
Idnar Skrevet 27. april 2009 #10 Skrevet 27. april 2009 Bruker det til kjøttkaker og kjøttpudding Og sosekjøtt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå