Paibunn Skrevet 26. april 2009 #1 Del Skrevet 26. april 2009 Jeg spiste gulrotstuing en gang, og syns det var veldig godt! Men husker ikke hva jeg spiste det til... Hva bruker dere å spise gulrotstuing til? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/409903-gulrotstuing/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 26. april 2009 #2 Del Skrevet 26. april 2009 Jeg spiser det til lungemos. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/409903-gulrotstuing/#findComment-6837615 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 26. april 2009 #3 Del Skrevet 26. april 2009 Jeg spiser det til lungemos. Oi! Jeg spiser det til fisk Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/409903-gulrotstuing/#findComment-6837674 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 26. april 2009 #4 Del Skrevet 26. april 2009 Vi spiser gulrotstuing til f.eks. røkt torsk. Men jeg vil gjette på at det funker fint til kjøttretter også. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/409903-gulrotstuing/#findComment-6837736 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gulrot Skrevet 26. april 2009 #5 Del Skrevet 26. april 2009 Å, gulrotstuing er godt! Jeg synes det passer til mange retter: røkt, fisk fiskekaker, fiskepudding, fiskeboller, stekte pølser, koteletter. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/409903-gulrotstuing/#findComment-6838040 Del på andre sider Flere delingsvalg…
11kr Skrevet 26. april 2009 #6 Del Skrevet 26. april 2009 Vi har det til kjøtt eller løvbiff. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/409903-gulrotstuing/#findComment-6839798 Del på andre sider Flere delingsvalg…
angeleyes Skrevet 26. april 2009 #7 Del Skrevet 26. april 2009 Vi pleier å ha det til koteletter eller røkte pølser. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/409903-gulrotstuing/#findComment-6840214 Del på andre sider Flere delingsvalg…
desperate Skrevet 26. april 2009 #8 Del Skrevet 26. april 2009 Hva er gulrotstuing? Hvordan lager man det, og av hva? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/409903-gulrotstuing/#findComment-6840236 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Paibunn Skrevet 27. april 2009 Forfatter #9 Del Skrevet 27. april 2009 Se her Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/409903-gulrotstuing/#findComment-6840486 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Idnar Skrevet 27. april 2009 #10 Del Skrevet 27. april 2009 Bruker det til kjøttkaker og kjøttpudding Og sosekjøtt. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/409903-gulrotstuing/#findComment-6840625 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå