Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er dine tips for å få til en skikkelig god hjortebiff??

Krydder, tilbehør, tilbredelse mm??

Skrevet

Fløtegratinerte poteter, viltsaus (ja, jeg MÅ ha annen saus enn sausen potetene allerede ligger i), brokkoli, rødkål og brunet løk. Jeg får vann i munnen!

Skrevet (endret)

Kantarellstuing eller en fyldig kålrabi/gulrotmos med fløte

Rødvinssaus

Saltbakte poteter

Og bare kil den litt med stekepanna, og la den hvile, ikke noen gråsteking, da ødelegger du kjøttet..

Bare salt og sort pepper på biffen spør du meg. Hjort smaker så godt at det ikke trenger noe annet.

Endret av babord

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...