Strix Skrevet 24. april 2009 #1 Skrevet 24. april 2009 Hva er dine tips for å få til en skikkelig god hjortebiff?? Krydder, tilbehør, tilbredelse mm??
desperate Skrevet 26. april 2009 #2 Skrevet 26. april 2009 Fløtegratinerte poteter, viltsaus (ja, jeg MÅ ha annen saus enn sausen potetene allerede ligger i), brokkoli, rødkål og brunet løk. Jeg får vann i munnen!
babord Skrevet 29. april 2009 #3 Skrevet 29. april 2009 (endret) Kantarellstuing eller en fyldig kålrabi/gulrotmos med fløte Rødvinssaus Saltbakte poteter Og bare kil den litt med stekepanna, og la den hvile, ikke noen gråsteking, da ødelegger du kjøttet.. Bare salt og sort pepper på biffen spør du meg. Hjort smaker så godt at det ikke trenger noe annet. Endret 29. april 2009 av babord
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå