Gjest najki Skrevet 20. april 2009 #1 Del Skrevet 20. april 2009 Har ved flere anledninger blitt servert bakte eplebåter, og er nysgjerrig på hvordan disse lages. Det lureste hadde nok vært å spurt de som laget dem, men det tenkte jeg jo ikke på da. Er det derfor noen som har finurlige måter jeg kan bake eplebåter på? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mea Culpa Skrevet 20. april 2009 #2 Del Skrevet 20. april 2009 Bakt i ovnen mener du, eller stekte? Man kan bake hele epler vet jeg, men jeg har ikke gjort det selv. Ellers saa er det er veldig godt aa steke epleskiver litt i pannen med smoer, sukker og masse kanel. Eller var det toerkede epleskiver du tenkte paa? Ble litt usikker her naa. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest najki Skrevet 21. april 2009 #3 Del Skrevet 21. april 2009 Mmm, blir nesten sulten her jeg sitter! Bakte hele epler er jeg ikke veldig fan av. Men mulig jeg har gjort dette feil. Prøvde å steike epleskiver i ovnen i ca 25 minutter på 190 grader i går, det ble mer eplemos, så kanskje dette funker bedre litt kortere tid. De der stekte epleskivene hørtes jo magisk ut! Det blir neste prosjekt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mea Culpa Skrevet 21. april 2009 #4 Del Skrevet 21. april 2009 Mmm, blir nesten sulten her jeg sitter! Bakte hele epler er jeg ikke veldig fan av. Men mulig jeg har gjort dette feil. Prøvde å steike epleskiver i ovnen i ca 25 minutter på 190 grader i går, det ble mer eplemos, så kanskje dette funker bedre litt kortere tid. De der stekte epleskivene hørtes jo magisk ut! Det blir neste prosjekt! Det er kanskje litt for lang tid i ovnen naar det er tynne skiver det er snakk om. Men i stekepannen gaar det fint. Veldig godt med litt is til for.eks. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest najki Skrevet 21. april 2009 #5 Del Skrevet 21. april 2009 Båtene (var vel mer det enn skiver) var ganske så tykke, men jo, det var nok litt for lang tid... Sånn er det når man egentlig burde holde seg unna kjøkkenet! Prøvde meg på stekte epleskiver i panna nå i ste, og de ble fantastiske. Tok på sukker, kanel og toppa med vaniljesaus. Jammi! Det blir det flere ganger! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mea Culpa Skrevet 21. april 2009 #6 Del Skrevet 21. april 2009 Båtene (var vel mer det enn skiver) var ganske så tykke, men jo, det var nok litt for lang tid... Sånn er det når man egentlig burde holde seg unna kjøkkenet! Prøvde meg på stekte epleskiver i panna nå i ste, og de ble fantastiske. Tok på sukker, kanel og toppa med vaniljesaus. Jammi! Det blir det flere ganger! Godt aa hoere at det falt i smak. Tror jammen jeg maa steke meg noen epler selv snart, flere aar siden sist! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå