Gå til innhold

meny og kuvert priser


Gjest prestekrage

Anbefalte innlegg

Gjest prestekrage

Hva står på menyen den store dagen?

Og hvor mye koster (ca) dette pr hode (eller mage)??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

meny

forrett: reker med avokado

hovedrett: dyresteik med rødvinssaus, poteter og grønnsaker

dessert: pasjonsfruktsalat med is

dette (to serveringer av hovedrett) vil koste 230kr pr pers -meget rimelig, MEGET god hjemmelaget mat av innleid kokk, som driver med kokkelering til slike selskaper ol. Han er beryktet for god mat i vårt område -gleder meg stort!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tuppehøna

:D Krepsehaler i safransaus.

:D Hjort og fasan med sherrysaus, skogsopp, morkler,friske grønnssaker og potet.

:D Mille fuille med skogsbær, vaniljesaus og en klar blåbærsaus.

Pr. kuvert med kokk : 315,- + viner.(vi kjøpte vinene selv i går)

Vi er kjempefornøyde med et så rimelig og profesjonelt alternativ.

Firmaet tar eksepsjonellt godt vare på oss og virker svært tilitsvekkende.

Klemmer fra Tuppa.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi spiste følgende:

Forrett: Blomkålsuppe

Hovedrett: Reinsdyrsteik med poteter, broccoli, babygulerøtter og rosenkål, samt viltsaus.

Dessert: Søt Ostekake med ripsklaser

Hovedretten ble servert 2 ganger. Forrett og dessert laget vi selv. Totalt ble vel kuvertprisen ca 180 kr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Forrett: Grillede kamsjell på sitronstrå

Hovedrett: Andebryst med sesongens grønnsaker

Dessert: Romis med diverse frukter til

Vi betaler ca. 1475 per. person, og det inkluderer da også fordrink, 3 glass vin og avec, serveringspersonale, leie av lokalet og nydelige blomster på bordene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Oi, det var billig,

Forrett skal vi ha kamskjell, hovedrett chateaubriand m.m og til dessert creme brulee. Dette vil koste 1200,- per hode.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Forrett: Blomkålsuppe

Hovedrett: Helstekt indrefilet av okse

Dessert: Sitronfromasj med nyrørt saus av jordbær

Pris: 450 kr

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forrett: Fasanbryst på salat med valnøttdressing

Hovedrett: Okse indrefilet fylt med sopp og råstekte poteter, grønnsaker og rødvinsaus (servert fra fat, 2 runder)

Dessert: Pasjonsfruktmousse på nøttebunn

Vi fikk en kuvertpris på 575,- og dette inkluderte velkomstdrink, 3 glass vin til maten, kaffe&avec, og lokalleie og servering og rydding.

Det eneste vi hadde i tillegg var kr. 2.500,- til leie av baren + en person som sto i baren og en som ryddet underveis utover kvelden.

Syntes det var rimelig - under 40' for 64 gjester.

Og maten var skikkelig god.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lady-M

Dette var vår meny:

Aperitif:

Frisk gazpacho

Forrett:

Glasert brissel av gjøkalv på smørdampet spisskål

Mellomrett:

Ovnsbakt sjø-ørret fra Vestlandet, skalldyr-ravioli og soppbuljong

Hovedrett:

Hvitløkstekt kalvefilet fra Rogaland, haricots verts, auberginpuré og tomatconfit, timiansjy

Dessert:

Le Canards sjokoladefristelse, friske bringebær, vaniljeis og sprø tuilles

Kr. 695,- per kuvert, drikke kom i tillegg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...