Gjest prestekrage Skrevet 15. juli 2003 #1 Del Skrevet 15. juli 2003 Hva står på menyen den store dagen? Og hvor mye koster (ca) dette pr hode (eller mage)?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
silja Skrevet 15. juli 2003 #2 Del Skrevet 15. juli 2003 meny forrett: reker med avokado hovedrett: dyresteik med rødvinssaus, poteter og grønnsaker dessert: pasjonsfruktsalat med is dette (to serveringer av hovedrett) vil koste 230kr pr pers -meget rimelig, MEGET god hjemmelaget mat av innleid kokk, som driver med kokkelering til slike selskaper ol. Han er beryktet for god mat i vårt område -gleder meg stort!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tuppehøna Skrevet 16. juli 2003 #3 Del Skrevet 16. juli 2003 :D Krepsehaler i safransaus. :D Hjort og fasan med sherrysaus, skogsopp, morkler,friske grønnssaker og potet. :D Mille fuille med skogsbær, vaniljesaus og en klar blåbærsaus. Pr. kuvert med kokk : 315,- + viner.(vi kjøpte vinene selv i går) Vi er kjempefornøyde med et så rimelig og profesjonelt alternativ. Firmaet tar eksepsjonellt godt vare på oss og virker svært tilitsvekkende. Klemmer fra Tuppa. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Augustbrud02 Skrevet 16. juli 2003 #4 Del Skrevet 16. juli 2003 Vi spiste følgende: Forrett: Blomkålsuppe Hovedrett: Reinsdyrsteik med poteter, broccoli, babygulerøtter og rosenkål, samt viltsaus. Dessert: Søt Ostekake med ripsklaser Hovedretten ble servert 2 ganger. Forrett og dessert laget vi selv. Totalt ble vel kuvertprisen ca 180 kr. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 16. juli 2003 #5 Del Skrevet 16. juli 2003 Forrett: Grillede kamsjell på sitronstrå Hovedrett: Andebryst med sesongens grønnsaker Dessert: Romis med diverse frukter til Vi betaler ca. 1475 per. person, og det inkluderer da også fordrink, 3 glass vin og avec, serveringspersonale, leie av lokalet og nydelige blomster på bordene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 16. juli 2003 #6 Del Skrevet 16. juli 2003 Oi, det var billig, Forrett skal vi ha kamskjell, hovedrett chateaubriand m.m og til dessert creme brulee. Dette vil koste 1200,- per hode. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
meta Skrevet 16. juli 2003 #7 Del Skrevet 16. juli 2003 Forrett: Blomkålsuppe Hovedrett: Helstekt indrefilet av okse Dessert: Sitronfromasj med nyrørt saus av jordbær Pris: 450 kr Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bollapinnsvin Skrevet 16. juli 2003 #8 Del Skrevet 16. juli 2003 Forrett: Fasanbryst på salat med valnøttdressing Hovedrett: Okse indrefilet fylt med sopp og råstekte poteter, grønnsaker og rødvinsaus (servert fra fat, 2 runder) Dessert: Pasjonsfruktmousse på nøttebunn Vi fikk en kuvertpris på 575,- og dette inkluderte velkomstdrink, 3 glass vin til maten, kaffe&avec, og lokalleie og servering og rydding. Det eneste vi hadde i tillegg var kr. 2.500,- til leie av baren + en person som sto i baren og en som ryddet underveis utover kvelden. Syntes det var rimelig - under 40' for 64 gjester. Og maten var skikkelig god. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lady-M Skrevet 16. juli 2003 #9 Del Skrevet 16. juli 2003 Dette var vår meny: Aperitif: Frisk gazpacho Forrett: Glasert brissel av gjøkalv på smørdampet spisskål Mellomrett: Ovnsbakt sjø-ørret fra Vestlandet, skalldyr-ravioli og soppbuljong Hovedrett: Hvitløkstekt kalvefilet fra Rogaland, haricots verts, auberginpuré og tomatconfit, timiansjy Dessert: Le Canards sjokoladefristelse, friske bringebær, vaniljeis og sprø tuilles Kr. 695,- per kuvert, drikke kom i tillegg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå