Gjest prestekrage Skrevet 15. juli 2003 #1 Skrevet 15. juli 2003 Hva står på menyen den store dagen? Og hvor mye koster (ca) dette pr hode (eller mage)??
silja Skrevet 15. juli 2003 #2 Skrevet 15. juli 2003 meny forrett: reker med avokado hovedrett: dyresteik med rødvinssaus, poteter og grønnsaker dessert: pasjonsfruktsalat med is dette (to serveringer av hovedrett) vil koste 230kr pr pers -meget rimelig, MEGET god hjemmelaget mat av innleid kokk, som driver med kokkelering til slike selskaper ol. Han er beryktet for god mat i vårt område -gleder meg stort!!!!
Gjest Tuppehøna Skrevet 16. juli 2003 #3 Skrevet 16. juli 2003 :D Krepsehaler i safransaus. :D Hjort og fasan med sherrysaus, skogsopp, morkler,friske grønnssaker og potet. :D Mille fuille med skogsbær, vaniljesaus og en klar blåbærsaus. Pr. kuvert med kokk : 315,- + viner.(vi kjøpte vinene selv i går) Vi er kjempefornøyde med et så rimelig og profesjonelt alternativ. Firmaet tar eksepsjonellt godt vare på oss og virker svært tilitsvekkende. Klemmer fra Tuppa.
Augustbrud02 Skrevet 16. juli 2003 #4 Skrevet 16. juli 2003 Vi spiste følgende: Forrett: Blomkålsuppe Hovedrett: Reinsdyrsteik med poteter, broccoli, babygulerøtter og rosenkål, samt viltsaus. Dessert: Søt Ostekake med ripsklaser Hovedretten ble servert 2 ganger. Forrett og dessert laget vi selv. Totalt ble vel kuvertprisen ca 180 kr.
Gjest Anonymous Skrevet 16. juli 2003 #5 Skrevet 16. juli 2003 Forrett: Grillede kamsjell på sitronstrå Hovedrett: Andebryst med sesongens grønnsaker Dessert: Romis med diverse frukter til Vi betaler ca. 1475 per. person, og det inkluderer da også fordrink, 3 glass vin og avec, serveringspersonale, leie av lokalet og nydelige blomster på bordene.
Gjest Anonymous Skrevet 16. juli 2003 #6 Skrevet 16. juli 2003 Oi, det var billig, Forrett skal vi ha kamskjell, hovedrett chateaubriand m.m og til dessert creme brulee. Dette vil koste 1200,- per hode.
meta Skrevet 16. juli 2003 #7 Skrevet 16. juli 2003 Forrett: Blomkålsuppe Hovedrett: Helstekt indrefilet av okse Dessert: Sitronfromasj med nyrørt saus av jordbær Pris: 450 kr
bollapinnsvin Skrevet 16. juli 2003 #8 Skrevet 16. juli 2003 Forrett: Fasanbryst på salat med valnøttdressing Hovedrett: Okse indrefilet fylt med sopp og råstekte poteter, grønnsaker og rødvinsaus (servert fra fat, 2 runder) Dessert: Pasjonsfruktmousse på nøttebunn Vi fikk en kuvertpris på 575,- og dette inkluderte velkomstdrink, 3 glass vin til maten, kaffe&avec, og lokalleie og servering og rydding. Det eneste vi hadde i tillegg var kr. 2.500,- til leie av baren + en person som sto i baren og en som ryddet underveis utover kvelden. Syntes det var rimelig - under 40' for 64 gjester. Og maten var skikkelig god.
Gjest Lady-M Skrevet 16. juli 2003 #9 Skrevet 16. juli 2003 Dette var vår meny: Aperitif: Frisk gazpacho Forrett: Glasert brissel av gjøkalv på smørdampet spisskål Mellomrett: Ovnsbakt sjø-ørret fra Vestlandet, skalldyr-ravioli og soppbuljong Hovedrett: Hvitløkstekt kalvefilet fra Rogaland, haricots verts, auberginpuré og tomatconfit, timiansjy Dessert: Le Canards sjokoladefristelse, friske bringebær, vaniljeis og sprø tuilles Kr. 695,- per kuvert, drikke kom i tillegg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå