Gjest Anonymous Skrevet 14. juli 2003 #1 Skrevet 14. juli 2003 Leser at noen av dere lager det, høres godt ut! Kan dere legge ut oppskriften?
Gjest Ethereal Skrevet 15. juli 2003 #2 Skrevet 15. juli 2003 Du kan jo forsøke å blande enten lettrømme eller 8% Kesam med litt salt og 3-4 hvitløksfedd. Jeg pleier å rive dem fint på råkostjern, det gir mer smak.
Gjest Ethereal Skrevet 16. juli 2003 #4 Skrevet 16. juli 2003 Mer hvitløkssmak enn om du bare presser eller hakker den.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå