Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har begynt å bytte både pasta og ris til fullkorn.

Sparer jeg mye kalorier på det?

Hvor mye kan jeg spise av dette egentlig?

Spiser ikke poteter men elsker pasta og ris.Idag for eksempel spiste jeg til middag fullkornspasta, dolmio tomatsaus og kyllingkjøttdeig.Følte det var litt sunt.

Videoannonse
Annonse
Gjest Mea Culpa
Skrevet

Fullkorn pasta:

Energy 1342kJ -

316kcal -

Protein 12.7g -

Carbohydrate 61.9g -

Sugars 4.0g -

Starch 57.9g -

Fat 2.0g -

Saturates 0.4g -

Mono unsaturates 0.4g -

Polyunsaturates 1.0g -

Fibre 10.0g -

Salt 0.25g -

Sodium 0.10g

Vanlig pasta:

Energy 1515kJ -

357kcal -

Protein 12.3g -

Carbohydrate 73.1g -

Sugars 3.5g -

Starch 69.6g -

Fat 1.7g -

Saturates 0.5g -

Mono unsaturates 0.5g -

Polyunsaturates 0.7g -

Fibre 2.5g -

Salt 0.25g -

Sodium 0.10g

Som du ser saa er det en litt mindre kcal og mye mer fiber i fullkornpasta. Fiber er bra og gir en stoerre metthetsfoelelse. Lavere gi har den ogsaa. Saa alt i alt saa er det sunnere ja.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...