Gjest Anonymous Skrevet 13. juli 2003 #1 Del Skrevet 13. juli 2003 en av mine yndlingsretter! hadde det idag forresten... men er det virkelig noen av dere som klarer å spise det og likevel se elegant ut? når jeg spiser det renner fyllet og, skjellet brekker på galt sted, fyllet kliner sei utover rundt munnen og renner nedover haken og fingrene fatet mitt ser ikke ut... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 13. juli 2003 #2 Del Skrevet 13. juli 2003 Dette er litt av sjarmen synes jeg. Riktignok er jeg kjempelei av tacoskjell. Prøv heller å fylle wraps eller tortillas med tacokjøtt og tilbehør. Brett inn enden, så kan du spise uten å søle så fælt. Ingen er elegante når de spiser tacoskjell. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ingeborg Skrevet 13. juli 2003 #3 Del Skrevet 13. juli 2003 Mye lettere med soft tacos, altså pakket inn i tortilla i stedet for i skjell... ellers gjelder det å ta små biter "sidelengs". Krever definitivt trening. Fikk streng opplæring det året jeg bodde i Texas - for de er da stolte av sin Tex-Mex! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 13. juli 2003 #4 Del Skrevet 13. juli 2003 Jeg liker å bruke slike myke maislefser når jeg skal lage tacos, de kan man rulle pent sammen med fyllet inni og spise sivilisert med kniv og gaffel. Minnie Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 13. juli 2003 #5 Del Skrevet 13. juli 2003 men tacoskjellet har en slik herlig smak... disse myke lefsene er de like gode da? med samme smak? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 13. juli 2003 #6 Del Skrevet 13. juli 2003 men tacoskjellet har en slik herlig smak... disse myke lefsene er de like gode da? med samme smak? Jeg synes de er bedre, kjøp de som er bakt med maismel. Minnie Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 13. juli 2003 #7 Del Skrevet 13. juli 2003 Lefser er noe helt annet (de er laget av poteter som regel) Spør etter mais-tortillas, så får du det du skal ha. De er laget av det samme som skjellene, men er ikke fritert. Du kan jo kjøpe taco-tubs da.. de er lettere å spise. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ingeborg Skrevet 13. juli 2003 #8 Del Skrevet 13. juli 2003 tacoskjellene er faktisk nettopp slike maistortillas, bare fritert og formet... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 13. juli 2003 #9 Del Skrevet 13. juli 2003 okay søta, takk for hjelpen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tuddelidu Skrevet 13. juli 2003 #10 Del Skrevet 13. juli 2003 Jegsøler likevel jeg... :oops: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Loco Skrevet 13. juli 2003 #11 Del Skrevet 13. juli 2003 Jeg bruker alltid de myke tortillalefsene, men knuser litt av skjellene og har det sammen med fyllet. Da får du begge deler! Men jeg foretrekker å spise med hendene, da holder tortillaen seg sammenrullet (husk "bunnen" også!). Cluet er å ikke ha i for mye fyll, det er lov å forsyne seg flere ganger.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tuddelidu Skrevet 13. juli 2003 #12 Del Skrevet 13. juli 2003 Nei, nei, nei... Cluet er å ha dem så fulle at de ikke går igjen... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Madison Skrevet 13. juli 2003 #13 Del Skrevet 13. juli 2003 Jah masse fyll Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BlaBla Skrevet 14. juli 2003 #14 Del Skrevet 14. juli 2003 Som Lea nevner er taco-tubs veldig kjekke her. De er formet som en firkantet skål, med akkurat de samme igrediensene som skjellene. Fyll disse opp med det du pleier og spis det nesten som en brødskive. En ting som jeg synes liver opp tacos'en er den cheese'dippen du får til potetgullet vet'u. Bruk den som ost i stedet for gulost. Og ha på litt persille eller kryddersmør. Dette er snadder det. Jeg spiser omtrent bare tubs. Får mer oppi og kliner ikke så mye. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
aline Skrevet 14. juli 2003 #15 Del Skrevet 14. juli 2003 Jeg gidder ikke slite med det, men blander alt jeg ville hatt oppi skjellet på tallerkene, så knuser jeg skjell over, og spiser med kniv og gaffel! enkelt, smaker det samme, og mye mindre søl. Spiste det i går, sammen med min date, og vi liker det best slik begge to. :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 14. juli 2003 #16 Del Skrevet 14. juli 2003 Kok kjøttet godt inn, så det ikke renner så mye. Jeg syne sskjell og tortilla ikke kan sammenlignes, er derfor ikke bare å bytte ut! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest the imp Skrevet 14. juli 2003 #17 Del Skrevet 14. juli 2003 har funnet en måte som funker for meg uten å måtte søle så mye. Etter å ha fyllt skjellene pleier jeg å knekke dem forsiktig i bunnen sånn at du får holdt skjellene tettere sammen hvis noen forstår hva jeg mener. må jo selvfølgelig holde skjellene vannrett når du knekker. Da søler jeg mindre enn når jeg prøver å spise uten å knekke. Men som andre her har nevnt, noe av sjarmen er jo å søle litt Ellers er jo de taco-tubs'ene veldig kjekke da. Jeg synes heller ikke tortillas og taco-skjell kan sammenlignes, men er veldig glad i begge deler. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 14. juli 2003 #18 Del Skrevet 14. juli 2003 Joda, det går fint an å spise taco uten å søle så mye, men det kreves myye trening, og det kreves kjøtt uten for mye stekesaus. Og tacosausen må være langt oppe, sånn at ikke bunnen av skjellet fungerer som en grøft som drenerer den rett ned i skjortearmen Vanskelig å forklare, men du kan jo komme til Tromsø så kan jeg vise.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå