Mitsi Skrevet 12. juli 2003 #2 Skrevet 12. juli 2003 Hva vil du grille da? Finnes et hav av muligheter, det er bare fantasien som setter grenser. Du kan fylle grillspyd med grønnsaker. Du kan ha pakke dem inn i folie, eller kanskje bare legge dem rett på grillen. Som sagt, bare prøv deg frem, og bruk fantasien
*nora* Skrevet 12. juli 2003 #3 Skrevet 12. juli 2003 -maiskolber:pensle med smør el. grillolje, krydre etter smak. Rett på grillen -Poteter: skjære i tynne skiver, krydre, legg i porsjonspakninger i folie. -Babymais: Træ på grillspyd(så de ikke detter nedi grillen...), legg på. -Løk: del i båter, træ på grillspyd, på grillen. Eller du kan lage grillspyd med mange forskjellige grønnsaker på: mais, løk, paprika, tomat osv Er også godt å lage pakker med grønnsaker, broccoli, blomkål, løk, ja alt hva ditt hjerte begjærer . Pensle passelige biter med alufolie, legg grønnsakene i, pakk sammen og legg det på grillen. Tiden er jeg litt usikker på, pleier å ta det etter skjønn. Jeg bruker å dele tomater i to, legge dem i ildfast form med sårsiden opp, krydrer med salt og hvitløkspepper, strør på ost og har det inni ovnen på ca 200 grader i ca 10-20 min. Det er nyyydelig tilbehør til grillmat. Lager også hasselbachpoteter som gjøres klar i ovnen mens kjøttet og andre grønnsaker ligger på grillen. Mmmm, nå ble jeg sulten, gitt
Gjest gjesta Skrevet 13. juli 2003 #4 Skrevet 13. juli 2003 Kjøp grønn fersk asparges. Knekk av den nederste delen. Legg aspargesene i folie sammen med smør, salt og pepper. Grilles til resten av grillmaten er ferdig - Yummi.
Gjest Anonymous Skrevet 13. juli 2003 #5 Skrevet 13. juli 2003 Tomater er kjempegodt å grille. Marinerte sopp og paprika også. Du kan vel grille alle slags grønnsaker. Men anbefaler ikke å pakke det inn i aluminiumsfolie. Blir kokt istedetfor grillet. Bruk heller lavere varme så de ikke blir brent.
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 13. juli 2003 #6 Skrevet 13. juli 2003 Tykke skiver av fersk ananas er nydelig på grillen, særlig til svinekjøtt. Minnie
Gjest Lea Skrevet 13. juli 2003 #7 Skrevet 13. juli 2003 Vi pensler hele løk og tomater med grillolje og lar de godgjøre seg en stund. Ellers er mais godt på grillen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå