Gå til innhold

alt-i-ett-gryte med lam og tomatsaus


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Jeg fikk for en tid tilbake servert en nydelig lammegryte. Sausen var tomatbasert og kjøtt, poteter og grønnsaker var kokt sammen i sausen.

Noen som har en oppskrift, noen tips, evt. krydderforslag?

På forhånd takk for hjelpen! :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker ofte fårikålkjøtt til slike gryter. Bruner kjøttet + hvitløk og løk. Har på en boks tomater, litt rødvin og litt sukker. Massevis av urter, f. eks persille, timian eller rosmarin. Har i poteter og grønnsaker mot slutten av koketiden. Rotgrønnsaker, grønne bønner, sopp for eksempel. Det er godt med linser også. :)

Gjest Gjest
Skrevet

Matprat har en nydelig oppskrift på fransk lammegryte. Sausen er ikke direkte tomatbasert, men den inneholder både tomat og rødvin. Utrolig god!

Gjest Gjest
Skrevet

TS her!

Takk for svar.

Tror jeg skal forsøke å lage min egen variant inspirert av Plyms fremgangsmåte og den på matprat. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...