Gjest Anonymous Skrevet 11. juli 2003 #1 Del Skrevet 11. juli 2003 Tror dere det blir godt med olivenolje med litt sitrinpepper, vanlig nykvernet sort pepper og salt som en slags dressing til en salat? Dette er en salat med fataost,egg ol.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arnie Skrevet 11. juli 2003 #2 Del Skrevet 11. juli 2003 Dersom du tilsetter sånn sirka... en femtedel med en god, mørk "balsamicoeddik" (setter det i anførselstegn, for jeg mener ikke den "ordentlige", rådyre) - så blir det der helt suverent. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 11. juli 2003 #3 Del Skrevet 11. juli 2003 Enig med Arnie. Jeg tar som regel bare en "dæsj" av balsamicioeddiken i en syktetøyglass og heller på olivenolje. Tilsett gjerne litt hvitløk (type presset eller finhakket) og rist. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 11. juli 2003 #4 Del Skrevet 11. juli 2003 Takk for svar! Det går ikke ann å tilsette en liten skvett vanlig eddikk vel...? Tenkte å lage mat nå snart. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 11. juli 2003 #5 Del Skrevet 11. juli 2003 Har aldri prøvd med vanlig eddik. Men du kan jo prøve med bittelittegrann og smake på den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arnie Skrevet 11. juli 2003 #6 Del Skrevet 11. juli 2003 Spørs hva du mener med "vanlig eddik". Du må ha noe med litt smak, gjerne litt søt. En god vineddik kan gå, f.eks. Men dersom du mener vanlig husholdningseddik... ville jeg sagt nei. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brunhilde Skrevet 11. juli 2003 #7 Del Skrevet 11. juli 2003 Joda - det går med "litt" vanlig eddik - men da skal det være langt unna 1/5 - en annen ting er at det går fint å runde den av med litt sukker. Ellers er frisk, revet basilikum et must til denne typen salat - men eggene står jeg helst over! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Redhead Skrevet 12. juli 2003 #8 Del Skrevet 12. juli 2003 Bruker en del hvitvinseddik sammen med to deler olivenolje. I tillegg hvitløk, div. urter + salt og pepper etter smak. Kjempegodt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sisilie Skrevet 12. juli 2003 #9 Del Skrevet 12. juli 2003 -Pleier å skvise litt frisk sitron oppi olje-dressingen, istedetfor eller i tillegg til salat-eddik, men da må man runde av med litt sukker.- Som en liten huskeregel har jeg: -salt, bittert,surt og søtt.- Man må smake seg fram. (Vanlig husholdnings-eddik bruker jeg kun i nødstilfelle.....på hytta langt fra butikk, glemt å kjøpe.osv...) :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå