Fakse Skrevet 9. juli 2003 #22 Skrevet 9. juli 2003 WOW!! Jeg er råimponert! :D :D Men, helt seriøst, kan du det? Hva er forskjellen? Jamila-som bare kjenner forskjellen på norske og importerte bær Tror du hadde kjent forskjell på sørnorske bær og nordnorske om du hadde fått smake. Men det eksporteres (trist for dere) lite bær fra nordnorge. Tror det er et uutnytta potensiale her, for sesongen er jo seinere i nordnorge, vi har jordbær til langt utpå høsten. Når det gjelder å kjenne forskjellen, så er det rett og slett mere eller mindre smak det går i. Du vet sånne importerte bær, som lukter godt men smakere ingenting? Og når du får norske bær, så får du både lukt og smak? Mere av denne smaken og du har nordnorske bær. Litt søtere og litt mere smak. Gråværsbær minner mere om sørnorske bær.
Felicia Skrevet 9. juli 2003 #23 Skrevet 9. juli 2003 Vet akkurat hva du mener Ragnhild! "Utvandra" til Oslo for en del år siden, men savner ennå Kvæfjord-bæra - det finnes ikke søtere *mmmmm*
Gjest Cruella Skrevet 9. juli 2003 #24 Skrevet 9. juli 2003 Foretrekker den klassiske; sukker og ren fløte.
MarianneE Skrevet 9. juli 2003 #25 Skrevet 9. juli 2003 Jordbær suppe Sukkerlake: 2 dl. hvitvin 2 dl. sukker 1 dl. vann 1 ss sitronsaft. Kokes opp til sukkeret er oppløst. Rør av og til, og la det koke til det er ca 2 dl. væske igjen. Avkjøles så til det er helt kaldt. Ta ca. 500 gram jordbær (ei korv) og mos til grøt med stavmikser. Bland alt sammen, og ha i tallerker. Hell litt fløte i midten. NYT!!!!
MarianneE Skrevet 9. juli 2003 #26 Skrevet 9. juli 2003 Eller hva med og dyppe dem i flytende sjokolade? Yummy......
Gunilla Skrevet 9. juli 2003 #27 Skrevet 9. juli 2003 Slutter meg til MarianneE. Har akkurat hatt selskap hvor dette ble fortært. Aldeles nydelig med sjokoladedipp, og aldeles farlig
Gjest celine Skrevet 10. juli 2003 #29 Skrevet 10. juli 2003 mmmmm... her fikk jeg jo mange andre gode tips også :D (likte den der med mannekroppen...hihi ) Tror det blir mye jordbær på meg iår (med eller uten mannekropp)
kenguru Skrevet 10. juli 2003 #30 Skrevet 10. juli 2003 En lettere variant er å blande yoplait jordbæryoghurt i oppskjærte jordbær.Smaker kjempegodt! Men ellers ville jeg gått for noe med vanilje ved siden av. Alt smaker godt med vaniljesaus på...nesten da
Gjest Anonymous Skrevet 10. juli 2003 #31 Skrevet 10. juli 2003 Tro det eller ei, men (litt) PEPPER er bra på jordbær.
Tusenfryd Skrevet 10. juli 2003 #32 Skrevet 10. juli 2003 Tro det eller ei' date=' men (litt) PEPPER er bra på jordbær.[/quote'] Jeg er åpen for det meste jeg altså, men skal ha gode argumenter for å bytte ut mannen med pepper... regner med det ikke er snakk om hvitløkspepper...
MarianneE Skrevet 11. juli 2003 #33 Skrevet 11. juli 2003 Tro det eller ei' date=' men (litt) PEPPER er bra på jordbær.[/quote'] Ja, det er faktisk deilig!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå