Gå til innhold

panna cotta - lage dagen før?


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Jeg skal lage panna cotta til dessert i morgen, men det hadde vært greit å ha den ferdig i forveien (joda, den skal jo uansett stå i kjøleskapet noen timer, men jeg har litt annet jeg skal gjøre i morgen). Går det helt fint, eller kan konsistensen bli rar?

Skrevet

Det burde gå helt greit; jeg har gjort det selv flere ganger. :)

Skrevet

Ja det går helt fint! Vil gi deg et tips til bedre panacotta: Varm opp kun 1/3 av fløten sammen med sukkeret, og når du har løst i gelantinen heller du i resten av fløten. Da får du den gode "fersk fløte"-smaken, også stivner den raskere :)

Gjest Gjest
Skrevet
Ja det går helt fint! Vil gi deg et tips til bedre panacotta: Varm opp kun 1/3 av fløten sammen med sukkeret, og når du har løst i gelantinen heller du i resten av fløten. Da får du den gode "fersk fløte"-smaken, også stivner den raskere :)

Takk for svar, begge to, og for tipset :)

Gjest Gjest
Skrevet

Dumt spørsmål i siste liten: Man skraper ut vaniljefrøene, men skal man ha dem oppi fløte- og sukkerblandingen sammen med stanga..?

Skrevet
Dumt spørsmål i siste liten: Man skraper ut vaniljefrøene, men skal man ha dem oppi fløte- og sukkerblandingen sammen med stanga..?

Jepp.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...