Gjest Gjest_pia_* Skrevet 11. mars 2009 #1 Skrevet 11. mars 2009 kylling er jo magert, men så på kaloriinnholdet på en hel kylling grillet og fikk sjokk da det stod 209 kalorier per 100 gram. blir det mer når den er grillet? hva om jeg tar vekk skinnet og lårene, blir det bedre da?
Gjest Ingrid-84 Skrevet 11. mars 2009 #2 Skrevet 11. mars 2009 Det er nok skinnet som gjør at det er såpass mye flere kalorier i grillet kylling enn i ren kyllingfilet. Muligens fett og sånn under grilling også? Det hjelper nok å ta bort skinnet
Gjest Gjest_pia_* Skrevet 11. mars 2009 #3 Skrevet 11. mars 2009 det som står på er at den er grillet, og tilsatt salt, krydder, sukker og smaksforsterker....
momo Skrevet 11. mars 2009 #4 Skrevet 11. mars 2009 Kyllingfilet naturell inneholder 105 kalorier pr 100 g. Så det er jo mye mindre. Er nok skinn, og sukker og krydder som er tilsatt, så er det noe fett i kyllingen og, ihvertfall mer enn i filet.
Gjest Gjest_pia_* Skrevet 12. mars 2009 #5 Skrevet 12. mars 2009 hvis jeg tar vekk skinnet og låret, blir det mindre kalorier da?
Gjest Shelob Skrevet 12. mars 2009 #7 Skrevet 12. mars 2009 Bedre å kjøpe rene kyllingfileter, ikke grillet. Mye dritt i alt de tilsetter. Men det er varierende kvalitet også på filetene desverre.
Gjest Gjest_Ingrid-84_* Skrevet 12. mars 2009 #8 Skrevet 12. mars 2009 Jeg kjøper First Price sine to-kilos poser med frossen filet. De er så utrolig saftige, og jeg steiker de uten fett. Og så er de billige.
Gjest Gjest Skrevet 12. mars 2009 #9 Skrevet 12. mars 2009 hvis jeg tar vekk skinnet og låret, blir det mindre kalorier da? Skinnet er det feiteste på en kylling, det er derfor det er så fantastisk godt Låret er det ikke noen vits i ta bort, det er like mye fett filetkjøttet som det er i lårkjøttet.
Gjest Gjest Skrevet 12. mars 2009 #10 Skrevet 12. mars 2009 Jeg kjøper First Price sine to-kilos poser med frossen filet. De er så utrolig saftige, og jeg steiker de uten fett. Og så er de billige. Hva koster dem?
Gjest Gjest Skrevet 12. mars 2009 #11 Skrevet 12. mars 2009 Skinnet er det feiteste på en kylling, det er derfor det er så fantastisk godt Låret er det ikke noen vits i ta bort, det er like mye fett filetkjøttet som det er i lårkjøttet. er nok litt mer fett i låret jo...derfor er det saftigere
Gjest Gjest Skrevet 12. mars 2009 #12 Skrevet 12. mars 2009 Hva koster dem? 160kr pakka:) De blir brukt i restauranter også
Gjest Gjest Skrevet 12. mars 2009 #13 Skrevet 12. mars 2009 Hva koster dem? 160kr pakka:) De blir brukt i restauranter også
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå