Sunny Skrevet 17. april 2002 #1 Skrevet 17. april 2002 Hva synes dere om måten vi har tenkt å ha middagsserveringen på? Vi har festen på et grendehus og har engen kokk. - Har tenkt at forretten skal bli servert (ferdig på tallerken). - Ettersom kokken er så utrolig flink til å dekorere og pynte maten har vi tenkt å ha varm buffet til hovedretten, for da kommer pynten liksom mer til sin rett. - Og så har vi tenkt at desserten skal serveres. Vaniljeis med ferske jordbær, pekan nøtter og noe annet pynt. Virker det "rotete" at forrett og dessert serveres, mens at man forsyner seg selv fra buffeen med hovedretten? Ulempen med serveringen av desserten er at for at den skal se "stiligst" ut blir den servert i porsjoner. Det blir da ikke anledning til å forsyne seg en gang til, er det dumt? Kan jo også ha det i skåler, men da blir det ikke så lekkert. Man de fleste er jo ganske mette etter middagen, og så kommer det jo kaker senere. Hva synes dere?
Vesla Skrevet 17. april 2002 #2 Skrevet 17. april 2002 Jeg synes det hores veldig bra ut. Har vaert paa flere bryllup i USA og der blir til og med hovedretten servert ferdig paa tallerkenen og du har ikke anledning til aa forsyne deg igjen. Er sikker paa at det blir kjempe stilig saann du har tenkt det:-)
Fakse Skrevet 17. april 2002 #3 Skrevet 17. april 2002 Det er ikke vanlig at man får forsyne seg flere ganger av forrett og dessert, med mindre man har disse også på buffet, så det trenger du ikke å tenke på.12
diddi Skrevet 17. april 2002 #4 Skrevet 17. april 2002 Jeg har opplevd at hovedretten kom ferdig på tallerken. Og at de kom med fat til 2. runde. Det gikk greit!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå