Gjest Starya Skrevet 7. juli 2003 #1 Skrevet 7. juli 2003 Så.. Hvis man har en rømmeskvett, hvordan kan man konvertere denne til en brukbar (potetgull :oops: ) dip? Slenge i litt chili-krydder o.l? Annet?
Gjest Solskinn Skrevet 7. juli 2003 #2 Skrevet 7. juli 2003 chilipulver hvitløkssalt paprikapulver litt ketchup!? salt/pepper -noe annet du syns er godt? pleide å lage dressing på den måten da jeg var ung og prøvende i kjøkkenet. Det kan bli kjempegodt! Lykke til!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå