Gjest Gjest_mimi_* Skrevet 5. mars 2009 #1 Del Skrevet 5. mars 2009 Jeg har en liten utfordring foran meg:) Vi skal feire 30 års dagen til min mann, og i den anledning har vi invitert 17 stk (inkl oss) til middag. Tenkte å lage tapas, men det har jeg aldri gjort før. Det er over en mnd til, så tenkte å øve meg litt på forhånd:) Er det noen som kan være så snill og gi meg litt tips og ide'er - og helst oppskrift? Jeg trenger noen tapas som bare kan serveres uten tilberedning (som serranoskinke ol) og noen retter som er mektige og som metter! Er det noen som har erfaring med dette? lurer også på om det er noe jeg kan lage ferdig på forhånd, fryse -og bare varme opp før gjestene kommer? -og hvordan gjør dere det med utfordringen å servere flere varme retter på en gang?? (ps, vi har 2 stekeovner, så det vil nok hjelpe...) Håper inderlig noen kan hjelpe meg!! tusen takk for alle svar! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 6. mars 2009 #2 Del Skrevet 6. mars 2009 http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...06&hl=tapas http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...86&hl=tapas http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...99&hl=tapas http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...45&hl=tapas http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...97&hl=tapas http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...03&hl=tapas Her har du noen tråder som er skrevet tidligere om tapas det går mye i det samme. Søker du på tapas finner du enda flere tråder om damme tema Lykke til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_mimi_* Skrevet 6. mars 2009 #3 Del Skrevet 6. mars 2009 http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...06&hl=tapas http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...86&hl=tapas http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...99&hl=tapas http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...45&hl=tapas http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...97&hl=tapas http://forum.kvinneguiden.no/index.php?sho...03&hl=tapas Her har du noen tråder som er skrevet tidligere om tapas det går mye i det samme. Søker du på tapas finner du enda flere tråder om damme tema Lykke til Tusen takk:) så snilt av deg å finne fram dette for meg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
venus_ Skrevet 6. mars 2009 #4 Del Skrevet 6. mars 2009 Chorizo og poteter med aioli er et must når du serverer tapas synes jeg! Tror jeg hadde valgt å lage flest mulig kalde retter, slik kan det meste lages klart tidlig på dagen eller dagen før. Som varmretter kan du feks lage poteter (server med aioli) og spicy kjøttboller i tomatsaus, dette kan også gjøres klart dagen før og bare varmes. Kjøttbollene kan også fryses. Chorizo er veldig godt stekt, så tror jeg hadde valgt å servere den også varm. I tillegg til å søke her på kg kan du google etter tapasrestauranter og sjekke menyene der. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kissi Skrevet 6. mars 2009 #5 Del Skrevet 6. mars 2009 Når du skal lage tapas er det bare fantasien som kan stoppe deg! Her er noe av det jeg pleier å lage når jeg serverer tapas: Mango pakket inn i spekeskinke, kyllinglår, løkringer, hvitløksmarinert scampi, akkarringer, saltbakte poteter, diverse dipper/dressinger (aioli er et must!), potetsalat, waldorfsalat, osv... Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå