Gå til innhold

osloringer- de mørke konditorbakede sjokoladeringene


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Mange har sikkert smakt disse, spiste en senest i dag. Nam nam! De er runde, ser ut som smultringer, bare at de er flat på undersiden. Dekket med sjokolade. På bakeriene her i nord kalles de "Osloringer". Vet ikke om det er noe kjeks/kransekakemasse/marsipan i dem, men er veldig usikker, bare gjetting!!

Skulle gjerne greid å lage disse selv, men hva er ingrediensene i de, finnes det en oppskrift?

  • 13 år senere...
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Noen?

Anonymkode: 5c230...d8a

Skrevet
AnonymBruker skrev (12 minutter siden):

Noen?

Anonymkode: 5c230...d8a

Tråden er fra 2009!

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Kaken er like god uansett!

Anonymkode: 5c230...d8a

  • Liker 1
Skrevet (endret)

De ble kalt osloringer her også. Det er lenge siden de forsvant her, sikkert før 2009. 

Bunnen var en ring av mørdeig, vil jeg tro, med mandelmasse på. Sjokoladetrekk og ristede mandelflak oppå, hvis jeg husker riktig. De var gode! :) 

Endret av every woman

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...