miss~Audrey Skrevet 24. februar 2009 #1 Skrevet 24. februar 2009 (endret) Noen som har noen formening om hvor den beste kakaoen i Oslo finnes? Tenker på sånn type hjemmelaget med ekte sjokoladesmak (ikke pulversmak) som man finner på feks franske kafeer:) Endret 24. februar 2009 av miss~Audrey
Gjest Gjest_Anéa_* Skrevet 24. februar 2009 #2 Skrevet 24. februar 2009 Jeg har nesten ikke lyst til å avsløre dette godstedet, men... OK. Fra en kakaoholiker til en annen: Bristol/bibliotekbaren, vis a vis Det Norske Teatret. NO CONTEST! Her bruker man helmelk og smelter varm sjokolade oppi. Kakaoen blir servert i en liten kanne, og man får en liten skål krem (med raspet sjokolade på toppen!) på siden. Det verste er at det koster ikke særlig mer en steamet-melk-og-sjokolade-saus-hælvete man får alle andre steder. Og som bonus: omgivelsene. Aaaaaah, Bristol.... Andre anstendige kakaosteder: Frognerseteren Stockfleths Grand (og sikkert flere, men jeg har sluttet å prøve ut kjeder og tilfeldige caféer, fordi det meste av det som kalles kakao/varm sjokolade smaker rææææl og er skammelig overpriset)
miss~Audrey Skrevet 24. februar 2009 Forfatter #3 Skrevet 24. februar 2009 Jeg har nesten ikke lyst til å avsløre dette godstedet, men... OK. Fra en kakaoholiker til en annen: Bristol/bibliotekbaren, vis a vis Det Norske Teatret. NO CONTEST! Her bruker man helmelk og smelter varm sjokolade oppi. Kakaoen blir servert i en liten kanne, og man får en liten skål krem (med raspet sjokolade på toppen!) på siden. Det verste er at det koster ikke særlig mer en steamet-melk-og-sjokolade-saus-hælvete man får alle andre steder. Og som bonus: omgivelsene. Aaaaaah, Bristol.... Andre anstendige kakaosteder: Frognerseteren Stockfleths Grand (og sikkert flere, men jeg har sluttet å prøve ut kjeder og tilfeldige caféer, fordi det meste av det som kalles kakao/varm sjokolade smaker rææææl og er skammelig overpriset) Åh, dette hørtes lovende ut! Takk:)
Gjest Gjest_Ellen_* Skrevet 26. februar 2009 #4 Skrevet 26. februar 2009 Jeg skammer meg.... Glemte å nevne fantastiske "Chocolatier Sebastien Bruno" på Frogner, nær Solli plass. Her prater vi ordentlige saker, og om du insisterer lager han også varm sjokolade med soya (istedenfor melk) til deg...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå