Gjest Gjest Skrevet 19. februar 2009 #1 Skrevet 19. februar 2009 Tjener man sannsynligvis bedre ved å være stuepike eller servitør på et 5-6 stjerners hotell, enn ved et 2-3 stjernes eller en under middels restaurant? Og er kravene til erfaring deretter høyere? Eller benytter også de største og flotteste hotellene seg av folk de kan "utnytte" når det kommer til lønn?
Gjest strykebrett Skrevet 19. februar 2009 #2 Skrevet 19. februar 2009 De fineste stedene ansetter kun servitører med fagbrev dersom det er å få tak i. Vet ikke om lønna er så veldig mye høyere, men tipsen er i alle fall det Vet rett og slett ikke når det kommer til husøkonom avdeling, har ikke noe erfaring der.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå