Vilje Skrevet 2. juli 2003 #1 Skrevet 2. juli 2003 halloen jeg lager eggedosis i food processoren min, men den blir veeeldig tynn og veldig varm! hva er galt??
Gjest Brunhilde Skrevet 2. juli 2003 #2 Skrevet 2. juli 2003 At du ikke får pisket luft inn i den! Eggedosis lager du på samme måte som pisket krem: Vid bolle og god pisk (det er lurt å holde bollen litt på skrå så er du sikker på at du får nok luft i...). Lykke til!
Leo Skrevet 2. juli 2003 #3 Skrevet 2. juli 2003 Ergo; Hvis foodprosessorbollen er så full at ikke litt av "hodet" på vispen stikker opp, kommer det ikke luft til. Følgelig blir det hverken krem eller eggedosis, bare tynn "suppe".
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå