missluna Skrevet 10. februar 2009 #1 Del Skrevet 10. februar 2009 Jeg er veldig dårlig på å mekke sammen varianter av mat selv, så jeg måå ha en oppskrift å gå etter. Hehe.. Nå er saken den at jeg har så innmari lyst på pastasalat og trenger da en som er "barnevennlig", uten fetaost og soltørkede tomater etc. Jeg har kjøpt helt vanlige ferdiglagde pastasalater i butikken noen ganger og de er veldig gode. Pastaen der er "oljet" på et vis eller noe sånt? Hvordan gjør man dette hjemme? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Markjordbær Skrevet 10. februar 2009 #2 Del Skrevet 10. februar 2009 Linken under viser hvordan jeg bruker å lage pastasalater. Hemmeligheten er å bruke olje og krydder rett på pastaen i stedet for å dynke salaten i det. Av alt det andre i salaten er det jo bare å plukke ting du vet barna liker, og droppe alt det andre http://homemaker.blogg.no/1233101004_pastasalat.html Jeg er også glad i kremet pastasalat, hvor jeg lager en dressing av 50% majones og 50% rømme, hvitløk, salt og pepper, og rører inn i salaten. Her er det godt med pasta, små brokkolibuketter (gjerne kokt i ett minutt eller to om du foretrekker det), sukkererter, cherrytomater, mais, paprika ... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ts Skrevet 11. februar 2009 #3 Del Skrevet 11. februar 2009 Linken under viser hvordan jeg bruker å lage pastasalater. Hemmeligheten er å bruke olje og krydder rett på pastaen i stedet for å dynke salaten i det. Av alt det andre i salaten er det jo bare å plukke ting du vet barna liker, og droppe alt det andre http://homemaker.blogg.no/1233101004_pastasalat.html Jeg er også glad i kremet pastasalat, hvor jeg lager en dressing av 50% majones og 50% rømme, hvitløk, salt og pepper, og rører inn i salaten. Her er det godt med pasta, små brokkolibuketter (gjerne kokt i ett minutt eller to om du foretrekker det), sukkererter, cherrytomater, mais, paprika ... men.. her kommer min hjelpesløshet inn igjen... hvilket type olje bruker du og hva slags krydder er godt å bruke? :S Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Faerie Skrevet 11. februar 2009 #4 Del Skrevet 11. februar 2009 Vi pleier å ha plukksalat vi. Mange skåler med masse forskjellig i og så plukker vi og blander den salaten vi vil ha. Som oftest med begrensninger, som f.eks. "alle må ta pasta og alle må ta minst 5 ting i salaten sin". Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Markjordbær Skrevet 11. februar 2009 #5 Del Skrevet 11. februar 2009 men.. her kommer min hjelpesløshet inn igjen... hvilket type olje bruker du og hva slags krydder er godt å bruke? :S Vel ... Hvilken type olje kommer an på hva jeg har, men en god extra virgin oliven olje burde gjøre susen. Og når det kommer til krydder. De aller beste pastasalatene jeg har laget, da har jeg brukt en boks med 4 forskjellige krydderblandiner i: http://www.trymynuts.com/index.cfm?fuseact...;Product_ID=624 Vet ikke om den er å få tak i i Norge, men her er det den inneholder: Crushed Red Pepper - Crushed Red Peppers. Italian Herbs - Natural Herbs and Spices. Garlic and Onion - Onion, Garlic and Parsley. Tuscana Blend - Fennel, Garlic, Black Pepper and Salt. Jeg pleier å ta litt av hver av disse (litt forsiktig med chilien) Når jeg ikke har denne tilgjengelig, så tar jeg bare litt salt, pepper, italienske urter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå