stjernekyss Skrevet 6. februar 2009 #1 Skrevet 6. februar 2009 Eller vil det bare bli en svett og ekkel skive? På forhånd takk
Veronica88 Skrevet 6. februar 2009 #2 Skrevet 6. februar 2009 Er det altså det som heter "lett-ost"? Jeg vet at Synnøve Finden gulost (før) ble bare svett og ekkel, mens Norvegia ikke blir det. Er/var det mindre fett i Synnøve enn i Norvegia så kan det jo virke sånt. Er jo ikke verre enn å prøve på ei brødskive i mikroen/stekepanna før du eventuelt bruker det i matlaging om du skal det.
stjernekyss Skrevet 6. februar 2009 Forfatter #3 Skrevet 6. februar 2009 Ja, det er den, synneøve lett-ost. Ja, det er jo bare å prøve seg frem, hadde bare vært så greit hvis noen hadde tråkket opp stien fra før og hadde erfaring å dele
Veronica88 Skrevet 6. februar 2009 #4 Skrevet 6. februar 2009 Ja greit å få et svar, det skjønner jeg. Eneste jeg vet er at den ikke blir noe god varm ihvertfall! Og dette var nok sikkert vanlig gulost, ikke lett.. Har ikke turt å spise Synnøve etter det, for varm ost er det beste jeg vet.
Gjest Gjest Skrevet 6. februar 2009 #5 Skrevet 6. februar 2009 Jeg har ingen problemer med å spise smeltet Synnøve lett, har brukt det både på lasagne og på ostesmørbrød.
Agurk Skrevet 6. februar 2009 #6 Skrevet 6. februar 2009 Lettost egner seg dårlig til smelting. Bruk vanlig ost, men bruk heller litt mindre, smaken av smeltet lettost kan ikke måle seg med smaken av vanlig ost. En ting jeg har erfart når det gjelder mange lettprodukter er at de smaker så lite at man gjerne bruker dobbel så mye som orginal varianten. Da går vinninga opp i spinninga. Så kos deg heller med ekte vare, gjerne i litt mindre mengder-med god samvittighet
Jens Skrevet 6. februar 2009 #7 Skrevet 6. februar 2009 Jeg har laget pizza med den flere ganger, og man merker ikke forskjell på den og vanlig fet ost.
stjernekyss Skrevet 7. februar 2009 Forfatter #8 Skrevet 7. februar 2009 Takk for all tilbakemelding Jeg er ikke noe glad i hverken norvegia eller jarlsberg, eller egentlig ikke gulost på brødskiven i det hele tatt, og det til tross for at jeg er veldig glad i ordentlig ost, men synes ikke den lettosten er så verst, og da er det praktisk enklest dersom jeg kan bruke den samme osten både kald og varm. Virker som det fungerer bra, så da gjør jeg et forsøk!
stjernekyss Skrevet 7. februar 2009 Forfatter #9 Skrevet 7. februar 2009 Nå har jeg prøvd og det fungerte helt fint Takk for hjelpen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå