brud060609 Skrevet 2. februar 2009 #1 Skrevet 2. februar 2009 Bare lurte på hvilken smaker dere hadde i bryllupskaka deres ? Hvor mange etg hadde dere ? Hadde dere krem, eller marsipan ? Og hva slags pynt hadde dere?
Gjest Gjest Skrevet 3. februar 2009 #2 Skrevet 3. februar 2009 Jeg vet ikke helt.. Hva er standar da? Ikke fått forhørt meg om noe pris enda.. Noen som har bestilt 4 etg kake? Hvakostet det?
Trudeluttan Skrevet 3. februar 2009 #3 Skrevet 3. februar 2009 4 etasjers kake koster 4200 kr den er beregnet til 50-65 personer hos de vi skal bestille kake hos. Det er en conditor som designer kaken med oss- og vi velger smak selv. CondelicaHar ikke greid å bestemme oss for smak enda. Hvitt trekk utenpå- men ikke marsipan. Baker Hansen har også litt forskjellige- og de er billigere- men er vel mer faste både når det kommer til utsende og pris. Men som sagt mang engang før- du får som regel hva du betaler for... Vi skal ha 6 etasjer (kanksje 7. bare for å være sikre på å ha nok) Mange kakemomser i familien- og vi skal kunn ha bryllupskake og ikke et helt kakebord, deffor er det greit å ha nok bryllupskake.. Som pynt skal vi ha friske blomster- samme blomster som er i borddekorasjoner, brud og brudepikebuketter. Muligens monogram- er ikke 100% ferdige med kake designe- men nesten
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå