:-) anna Skrevet 30. januar 2009 #1 Skrevet 30. januar 2009 Skal til å bake noen Nigella-kjeks. Og i oppskriften står det "casted sugar". Er dette melis?!! Eller vanlig sukker? Noen som vet litt raskt....
Gjest Ludovie Skrevet 30. januar 2009 #2 Skrevet 30. januar 2009 Caster sugar er veldig finkornet sukker. Ultra selger caster sugar fra Tate & Lyle. Ellers er finkornet strøsukker fra Coop veldig likt engelsk caster sugar. Hvis du ikke får tak i finkornet sukker, kan du til nød bruke vanlig sukker. Ulempen med dette er at det ikke løser seg like lett opp.
:-) anna Skrevet 30. januar 2009 Forfatter #3 Skrevet 30. januar 2009 Fantastisk TUSEN takk!!!!! På KG kan man virkelig få hjelp til alt. Tror jeg har Coop-sukker, så her skal det bakes :-D
AnonymBruker Skrevet 4. november 2010 #4 Skrevet 4. november 2010 Vil dette funke? http://www.ehow.com/how_4513090_make-caster-sugar.html
Brunhilde Skrevet 5. november 2010 #5 Skrevet 5. november 2010 Vil dette funke? http://www.ehow.com/how_4513090_make-caster-sugar.html Smart lenke! Alltid greit med gode tips.
AnonymBruker Skrevet 5. november 2010 #7 Skrevet 5. november 2010 Finkornet sukker=melis..? Nei. To forskjellige ting. 1
matentusiasten Skrevet 6. november 2010 #8 Skrevet 6. november 2010 (endret) Melis er powdered sugar. Jeg tror det er ganske mye finere malt. Dessuten tilsettes det stivelse for at det ikke skal klumpe seg. Endret 6. november 2010 av matentusiasten
Antoinette Skrevet 6. november 2010 #9 Skrevet 6. november 2010 Castersugar går også under navnet superfine-sugar og er ikke det samme som melis.
Frk. Belle Skrevet 7. november 2010 #10 Skrevet 7. november 2010 Melis er powdered sugar. Jeg tror det er ganske mye finere malt. Dessuten tilsettes det stivelse for at det ikke skal klumpe seg. Melis kalles også iceing sugar:) Selv bruker jeg vanlig hvitt sukker selv om jeg vet at "fint sukker" er det riktige når det står "caster sugar"
Antoinette Skrevet 9. november 2010 #11 Skrevet 9. november 2010 Det er riktig som Frk. Belle skriver, i engelske kokebøker hvor det står castersugar eller superfine sugar kan du bare bruke helt vanlig hvitt sukker =)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå