:-) anna Skrevet 30. januar 2009 #1 Del Skrevet 30. januar 2009 Skal til å bake noen Nigella-kjeks. Og i oppskriften står det "casted sugar". Er dette melis?!! Eller vanlig sukker? Noen som vet litt raskt.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 30. januar 2009 #2 Del Skrevet 30. januar 2009 Caster sugar er veldig finkornet sukker. Ultra selger caster sugar fra Tate & Lyle. Ellers er finkornet strøsukker fra Coop veldig likt engelsk caster sugar. Hvis du ikke får tak i finkornet sukker, kan du til nød bruke vanlig sukker. Ulempen med dette er at det ikke løser seg like lett opp. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
:-) anna Skrevet 30. januar 2009 Forfatter #3 Del Skrevet 30. januar 2009 Fantastisk TUSEN takk!!!!! På KG kan man virkelig få hjelp til alt. Tror jeg har Coop-sukker, så her skal det bakes :-D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. november 2010 #4 Del Skrevet 4. november 2010 Vil dette funke? http://www.ehow.com/how_4513090_make-caster-sugar.html Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 5. november 2010 #5 Del Skrevet 5. november 2010 Vil dette funke? http://www.ehow.com/how_4513090_make-caster-sugar.html Smart lenke! Alltid greit med gode tips. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Florinova Skrevet 5. november 2010 #6 Del Skrevet 5. november 2010 Finkornet sukker=melis..? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. november 2010 #7 Del Skrevet 5. november 2010 Finkornet sukker=melis..? Nei. To forskjellige ting. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
matentusiasten Skrevet 6. november 2010 #8 Del Skrevet 6. november 2010 (endret) Melis er powdered sugar. Jeg tror det er ganske mye finere malt. Dessuten tilsettes det stivelse for at det ikke skal klumpe seg. Endret 6. november 2010 av matentusiasten Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 6. november 2010 #9 Del Skrevet 6. november 2010 Castersugar går også under navnet superfine-sugar og er ikke det samme som melis. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frk. Belle Skrevet 7. november 2010 #10 Del Skrevet 7. november 2010 Melis er powdered sugar. Jeg tror det er ganske mye finere malt. Dessuten tilsettes det stivelse for at det ikke skal klumpe seg. Melis kalles også iceing sugar:) Selv bruker jeg vanlig hvitt sukker selv om jeg vet at "fint sukker" er det riktige når det står "caster sugar" Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 9. november 2010 #11 Del Skrevet 9. november 2010 Det er riktig som Frk. Belle skriver, i engelske kokebøker hvor det står castersugar eller superfine sugar kan du bare bruke helt vanlig hvitt sukker =) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå