Gå til innhold

"1 spiseskjee"


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det skal ikke være kjempehaug på den, ei heller skal den være helt flat på toppen.

Om det er "strøken spiseskje" skal du stryke av på toppen slik at det blir helt flatt.

Om det står "toppet spiseskje" skal det være en god haug på.

Om det bare står "spiseskje", skal det være en fin mellomting.

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/389299-1-spiseskjee/#findComment-6498686
Del på andre sider

Jeg lærte følgende av min lærer i heimkunnskap på lærerskolen:

Når det oppgis mål i skje så skal toppen på f.eks. krydderet være lik buen på skjeen. Altså, hold skjeen opp foran deg, sånn at kanten blir en vannrett linje. Buen som danner bunnen på skjeen skal "kopieres", så lager man en ny motsatt bue av det tørre man skal måle opp. Vanskelig å forklare med ord, mye lettere om man kan tegne og forklare samtidig. ;) Håper noen skjønte likevel.

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/389299-1-spiseskjee/#findComment-6502613
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...